2020: terugblik en kerstgeschenk

Het jaar komt ten einde. Een goed moment om eens terug te kijken naar dit (gekke) jaar, onze blik te richten op komend jaar én ons kerstgeschenk bekend te maken.

Ons kerstgeschenk aan de Hersenstichting

Online Dialogue heeft een lange traditie waarin we ieder jaar met kerst – met dank aan onze klanten – een goed doel kiezen dat we ondersteunen. In plaats van een cadeau aan onze klanten, geven we een donatie aan een mooi goed doel. Dit jaar is de 12e keer dat we een schenking doen! Het bedrag van deze donatie is het lopende jaar(tal) in euro’s. Dit keer €2020,- dus!

Dit jaar steunen we de Hersenstichting. Bij Online Dialogue staat menselijk gedrag centraal in alles wat we doen. En menselijk gedrag is onlosmakelijk verbonden met de eeuwenlange evolutie van ons brein. 

Om deze reden leek de Hersenstichting ons een fantastisch doel om dit jaar te steunen met onze kerstbijdrage. Dank aan al onze klanten voor de samenwerking van het afgelopen jaar! Deze donatie was zonder jullie niet mogelijk geweest.

Het digitale ‘samen zijn’

Bij Online Dialogue zijn we ‘sociale dieren’. Het liefst organiseren we events voor onze klanten en relaties, waarbij we een drankje drinken en de BBQ op ons dakterras aanzetten. Dit jaar kunnen we helaas niet dansen op Conversion Hotel of samen onze koppen bij elkaar steken om te praten over ons vakgebied. 

We hebben echter ontdekt dat we ook digitaal in staat zijn om de slingers op te hangen: DiDo’s, unconferences en andere meetups. Veelal met meer aanmeldingen dan normaal in ons kantoor passen. Daar zijn we heel dankbaar voor… maar het persoonlijk contact missen we enorm..

Ook komend jaar zullen we onze events digitaal van start gaan. Maar wel met de goede hoop om elkaar ergens in 2021 weer de hand te schudden en samen een drankje te doen! Tot die tijd zien we jullie graag virtueel en wensen we jullie, ondanks alle beperkingen, mooie en warme feestdagen.

Best CRO Agency of the Year!

Online Dialogue won dit jaar de CRO Agency of the Year 2020 award. En daar zijn we natuurlijk erg trots op! We versloegen daarmee twaalf andere genomineerden en werden door de jury verkozen tot wereldwijde winnaar. 🙂

Over de winnaar zei de jury: 
“Dit is een bedrijf dat de lat voortdurend hoger legt en daarmee voorop loopt in hun branche. Het zijn niet alleen de medewerkers die hun werk heel goed doen, het is vooral de manier waarop zij het samen doen. Het gaat niet om de uren die zij verkopen, maar om de kwaliteit en creativiteit die ze leveren binnen die uren. Ze maken niet alleen om goede analyses, maar beheersen de kunst van het combineren van data en psychologie in het online optimalisatieproces. Hun kracht zit niet alleen in de geweldige modellen en methoden die ze ontwikkelden, maar de manier waarop ze deze met enorme bevlogenheid en plezier toepassen.”

Lees meer over onze award

Nieuwe collega’s en een bruiloft

Het moest er natuurlijk ooit van komen: een OD’er die in het huwelijksbootje stapt. Het was Marcel die er met deze primeur vandoor ging. En vanwege het virus ging dat niet zonder slag of stoot. De bruiloft moest verplaatst worden en kon uiteindelijk alleen plaatsvinden in besloten kring. Leuk detail: onze oud-collega Suus, inmiddels een veelgevraagde trouwfotograaf, heeft deze mooie dag van het stralende stel vastgelegd. 

Nieuwe collega’s

We hebben dit jaar drie kanjers mogen verwelkomen in ons team. Zo is Pim aangenomen als accountmanager, heeft Florien het psychologie team versterkt en is Naomi bij ons komen werken als onze eerste data scientist.

Nieuwe klanten en leuke projecten

Wat hebben we dit jaar weer mooie projecten gedaan bij onze klanten! Er zijn leuke klanten bijgekomen, we hebben toffe projecten met succes afgerond zoals bij Beerwulf en we werken bijvoorbeeld al meer dan 6 jaar samen met Beter Bed én meer dan 10 jaar met Van der Valk

Neem eens een kijkje op onze klantenpagina. Hier kun je verschillende cases lezen over de samenwerking met onze mooie opdrachtgevers.

Thought leadership

We stonden dit jaar (hoewel minder dan normaal) weer op nationale en internationale (online) podia om onze vakkennis te delen. Daarnaast schreven we meer dan 70 artikelen dit jaar! Een overzicht van de 10 meest gelezen blogs van dit jaar vind je hier.

Kennis delen

We hebben dit jaar Zoom, Teams en Meet helemaal uitgespeeld. Ook voor onze opleidingen. Het was enorm schakelen om dit ineens allemaal digitaal te doen. Maar wel erg geslaagd! We hebben vele toffe cursussen kunnen geven voor klanten en vakgenoten. En ook komend jaar gaan onze trainers weer (digitaal) aan de slag om onze kennis met enthousiasme over te dragen. Zo gaan we knallend 2021 in met onze BOOM!-week. Aanmelden kan nog!

Fijne feestdagen en op naar een gezond, virusvrij 2021!

kerstgeschenk

We wensen al onze klanten, vrienden en partners – ondanks alle beperkingen – een mooi kerstfeest, gezellige jaarwisseling en een heel gelukkig en gezond 2021 toe!

Eddy Morreau - manager operations

Eddy is manager operations bij Online Dialogue. Hij is de persoon bij wie je moet zijn als je zin hebt om gezellig te kletsen of bij ons wilt werken :)