Blij met 2 nieuwe collega’s

Analytics & optimization expert
Sinds een aantal weken kunnen we bij Online Dialogue genieten van de ervaring en expertise van Hans Nauta, als onze analytics & optimization expert. Met een achtergrond in kwantitatief marktonderzoek en een passie voor web development, haalt hij graag inzichten uit data die direct bijdragen aan een betere user experience. Hij maakte al websites in een tijd dat tekst in Comic Sans nog gemeengoed was en hackt er nog steeds graag op los.

Content manager
Ook hebben wij sinds 1 december een content manager aangetrokken. Haar naam: Kyra Delsing.
Kyras interesse ligt in het snel groeiende veld van nieuwe media en technologie en de vraag hoe mensen ethisch, verantwoordelijk en kritisch kunnen omgaan met de technologie die beschikbaar is voor ons. Door sociale wetenschappen te combineren met data science en filosofie probeert zij de manier waarop mensen nu en in de toekomst interacteren met technologie te ontdekken, bekritiseren en voorspellen.

Wij zijn blij met de komst van deze twee toppers!

Desiree van der Horst - conversion manager

Er zijn twee dingen waar Desiree als conversie manager elke dag naar streeft: het creëren van blijdschap & het stimuleren van groei. Er zijn veel manieren om dit te doen, maar het verbinden van mensen is hierin de cruciale factor. Meedenken, goed luisteren, het voorzien van de juiste tools en sparren over diverse strategieën zijn daily business. Buiten kantoor loopt ze graag een rondje hard in haar mooie stad Breda, is ze gek op haar thuis-jungle (inclusief huistijger) en draait ze graag 60’s/70’s plaatjes op de platenspeler.