3x Award winnaar bij Experimentation Elite 2023

Experimentation Elite is een vooraanstaand event binnen de CRO-wereld. In 2020 wonnen we de award voor Best CRO Agency of the Year en in 2022 werden we genomineerd voor de Best Inhouse Team Agency award. Dit jaar wonnen we deze award, samen met het fantastische team van DPG Media! Online Dialogue and DPG We willen het team van DPG Media bedanken voor het vertrouwen en de jarenlange samenwerking. Dank aan de organisatie en alle mensen die met ons meejuichen. Wil je meer weten over ons werk voor DPG Media? Klik hier voor een interview met psycholoog Joost Baalbergen en een interview met DPG’s CRO manager Joshua Kreuger. 

Practitioner of the Year

En dat niet alleen, want ook Ruben de Boer, onze Lead Conversion Manager, nam de Practitioner of the Year award in ontvangst voor zijn inzet voor het vakgebied. Ruben werkt al jaren bij Online Dialogue en is voor veel klanten een bekend gezicht. Als Conversie Manager houdt hij zich bezig met grote projecten bij innovatieve klanten. Zijn focus ligt op organisatiecultuur en hij heeft een passie voor experimenteren en (persoonlijke) groei. Hij weet dit enthousiasme ook over te brengen op collega’s en klanten, maar ook anderen uit ons vakgebied. Met zijn grote cursusaanbod op Udemy hielp hij al meer dan 12.000 studenten en ook bij onze Academy staat hij graag ‘voor de klas’. Ruben is een echte aanpakker en verdient alle lof.
experimentation elite
Ruben de Boer
 

Experimentation Legend of the Year

En ook kreeg onze co-founder Ton Wesseling de welverdiende erkenning door de Experimentation Legend of The Year Award. Een prachtige erkenning voor zijn 20+ jaren inzet voor het CRO-vakgebied. Ton heeft de afgelopen decennia talloze events georganiseerd, overal ter wereld gesproken op gerenommeerde events en zich tomeloos ingezet voor de CRO-wereld. Een wervelwind aan kennis en ervaring, die overal een onuitwisbare indruk weet achter te laten. Hij blijft zich inzetten voor het vakgebied en is een echte Experimentation Legend.
Ton Wesseling

… Even tussendoor: we sturen elke drie weken een nieuwsbrief met daarin de laatste blogs, teamupdates en natuurlijk nieuws over het aanbod in onze academy. Klik hier om je in te schrijven.

Sanne Maarsingh-Kelder

Als content manager is Sanne de duizendpoot die alle kennis verzamelt en naar buiten brengt. Altijd op jacht naar de beste blogs en vetste artikelen. Je maakt haar blij met een lekkere kop kruidenthee, een goed verhaal en: motorrijden!