Afscheid van Nienke – the end of an era

  • Bericht auteur:
  • Leestijd:3 minuten gelezen

11 jaar lang was ze onze steun en toeverlaat, maar daaraan komt nu een einde. Onze office & event manager, en gezicht van Online Dialogue, Nienke van der Sar gaat ons verlaten.

Enige office manager zonder office

In 2011 kwam Nienke in dienst toen Online Dialogue nog maar een klein clubje optimalisatie nerds was zonder kantoor en destijds al werkend vanuit huis.

Nienke hielp de oprichters van Online Dialogue, Ton Wesseling en Bart Schutz met meer structuur binnen de organisatie en zorgde voor verdere professionalisering.

Online Dialogue uitje in Belgrado 2019

Events

Naarmate Online Dialogue groeide ging Nienke zich meer toeleggen op de organisatie van de interne en externe events en de bedrijfsuitjes: het grootste deel van de 39 Dialogue Donderdagen, Conversion World, MeasureBowling, DDTT’s en de OD-uitjes naar o.a. Sofia en Boedapest.

Ook voor het grootste event waar Online Dialogue bij betrokken is, Conversion Hotel, is Nienke het gezicht. Dit jaarlijks terugkerende driedaagse CRO-congres op Texel is mede door Nienkes enthousiasme, kunde en inzet uitgegroeid tot een van de succesvolste congressen in de CRO-branche.

Conversion Hotel 2021

Academy

Last but not least, het afgelopen jaar was Nienke ook verantwoordelijk voor de Online Dialogue Academy en was zij voor veel cursisten het eerste contact naar een Online Dialogue diploma. Nu neemt Isabella Klaassens haar rol over.

Nienke aan het roer tijdens haar laatste uurtjes bij OD

Afscheid op het water en op ons dakterras

Het afscheid van Nienke konden we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom ‘vierden’ we afgelopen vrijdag haar afscheid met een boottochtje door de grachten van Utrecht en met een BBQ op het dakterras van ons kantoor.

Lieve Nienke, heel veel succes en nog veel meer plezier bij Next Ground. Don’t be a stranger.

Chief Grilling Officer

Werken bij Online Dialogue?

Jammer dat Nienke de nieuwe collega’s niet zal leren kennen. We zoeken nog een:

Sales consultant
Content marketeer
Webanalist
Conversie Manager
UX designer

Kom jij ons team versterken? Bekijk hier het overzicht van onze vacatures.