Anouk Erens genomineerd voor Digital & Webanalist van het jaar 2021

  • Bericht auteur:
  • Leestijd:3 minuten gelezen

Onze data insight expert Anouk Erens is genomineerd voor een MOA Award voor Digital & Webanalist van het jaar 2021! Leuk! Spannend! En terecht natuurlijk 🙂

“Een goede analist weet wanneer zij moet stoppen”

Daily Data Bytes heeft Anouk geïnterviewd over haar nominatie. Bekijk het interview.

De Digital & Webanalist van het jaar 2021 award wordt dit jaar voor de vierde keer uitgereikt. De winnaars van de MOAwards 2021 worden op 1 juli bekendgemaakt, tijdens de feestelijke Award-uitreiking in De Hallen Amsterdam. 

De kandidaat dient zich op onderstaande criteria te onderscheiden om in aanmerking te komen voor een nominatie door de jury:

  • werkzaam in de (digital) onderzoek-sector;
  • heeft een sterk analytisch vermogen;
  • creatief & een vernieuwende aanpak;
  • goede communicatieve vaardigheden;
  • heeft een zekere drive en doorzettingsvermogen;
  • toont leiderschap, m.a.w. is richtinggevend, brengt mensen samen, motiveert en inspireert.

Daarnaast heeft de jury gelet op wat de kandidaat in de afgelopen 12 maanden heeft waargemaakt, hoe de kandidaat tegen het vak aankijkt, de mate waarin de kandidaat naar buiten optreedt in de analytics community (conferenties, meetups, etc.) en hoe de kandidaat op de ontvangen stellingen heeft gereageerd.

MOA over Anouk Erens

online team

“Anouk is sinds 2017 werkzaam bij Online Dialogue, waar ze door haar klanten geprezen wordt om de duidelijke vertaling van data naar bruikbare inzichten. Buiten Online Dialogue deelt ze ook graag haar kennis en passie voor haar vak, zo is ze blogger op webanalisten.nl, sprak ze op het Digital Analytics Congres en was ze te gast bij CRO.cafe podcast. Op de coronapandemie heeft ze direct ingespeeld en waarde voor haar klanten gerealiseerd door een corona-analyse te maken, waarmee direct optimalisatieprogramma’s konden worden bijgestuurd. Wat wij als jury een erg inspirerende aanpak vinden om tunnelvisie te voorkomen, is dat Anouk met haar team de afspraak heeft gemaakt om na maximaal drie uur individueel analyseren een gezamenlijke review te doen. Hiermee heeft Anouk haar nominatie dik verdiend.”