5,5 ster in de Emerce100 voor beste optimalisatie bureaus!

  • Bericht auteur:
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Vandaag is de vijftiende editie van Emerce100 verschenen. In deze speciale jaarlijkse uitgave van Emerce beoordelen beslissers uit de online industrie de prestaties van dienstverleners.

Dit jaar hebben we 5,5 ster gekregen in de Emerce100 lijst voor beste optimalisatie bureaus! En hier zijn we heel blij mee 🙂 Eén ster erbij ten opzichte van vorig jaar én de hoogste score die Emerce ooit uitreikte in deze categorie!

10x in de Emerce100

Sinds 2012 staat Online Dialogue onafgebroken in de top 10 van de Emerce100. Dit jaar staan we dus voor de tiende (!) keer in de lijst met beste analytics & optimalisatiebureaus van Nederland!

Emerce100: de beste bedrijven in e-business 2021

In het verleden ging het over zo’n 100 bedrijven, maar inmiddels is de lijst aanmerkelijk gegroeid. Dit jaar onderzocht Emerce 998 bedrijven, 15 procent meer dan vorig jaar. Een van de oorzaken voor die toename is het immer groeiend aantal specialismen en aanbieders in de e-businessmarkt. De Emerce100 is een imago-onderzoek, weergegeven op een 7-puntsschaal; het aantal sterren is daarmee maximaal zeven.

Uiteraard zijn we trots op deze vermelding, maar tevreden klanten vinden we nóg belangrijker! Nog geen klant, maar wel interesse om met onze expert je online prestaties te verbeteren? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee!

Meer weten over de Emerce100?