Digital Analytics Congres: Tech, Business en CRO

  • Bericht auteur:
  • Leestijd:3 minuten gelezen

Digital analytics maakt elke keer weer grote sprongen. Het speelveld verruimt zich enorm en je moet in dit vakgebied zeer flexibel en van meerdere markten thuis zijn om stappen te kunnen blijven maken. Je raakt steeds meer en andere punten in de organisatie. Communicatie en samenwerking met marketing, IT, onderzoek is oh zo belangrijk voor inzichten en beslissingen. Het snappen van de business en haar doelen. Het combineren van technieken, meerdere onderzoeksmethodes en data omgevingen. Het bouwen van een team om het allemaal mogelijk te maken. En dit is niet eens alles…

Op 8 oktober a.s. heeft het Digital Analytics Congres, georganiseerd door het MOA Expertise Center, daarom ook een zeer gevarieerd aanbod om iedereen in het vakgebied met meer kennis en inspiratie naar huis te laten gaan.

Volledig vrouwelijke line-up tijdens het Digital Analytics Congres op 8 oktober in Utrecht!

Deze sprekers komen o.a. tijdens het Digital Analytics Congres:

  • Anouk Erens (Analytics en optimalisatie expert bij Online Dialogue) en Roos van Dam (Behavioural expert bij Online Dialogue) laten zien dat data en psychologie heel goed samengaan in de digitale wereld en dat je veel interessante inzichten opdoet als je over beide kennis hebt en deze goed samen weet te brengen.
  • Dennise Yeh (head of digital analytics bij Leaseplan) deelt haar ervaringen met het bouwen van een nieuwe generatie analytics-driven organisaties.
  • Geddy van Elburg (owner en digital strategic & marketing consultant) vertelt over impact maken op de belangrijkste bedrijfsresultaten.
  • Emma Gordon (sr. technisch webanalist bij PVH Corp.) behandelt essentiële punten die een e-commerce data layer nodig heeft voor een solide basis die klaar is voor de toekomst, zodat jij met deze slimme data slimme beslissingen kunt nemen.
  • Marta Saratowicz (Web analytics manager bij Resolution Media) met een sessie over ITP. Een essentieel onderwerp wat je niet meer aan je voorbij kunt laten gaan.
  • Julia Alessa Mäntz (Webanalist bij Beterbed) gooit al haar tips & tricks op het gebied van Google Analytics en Google Tag Manager op tafel.
  • Annemarie Klaassen (Lead CRO analist bij VodafoneZiggo) laat zien hoe je de validiteit van je A/B-testen kunt waarborgen en checken voor een succesvoller optimalisatieprogramma.
Digital Analytics Congres

Zorg dat je erbij bent en bestel nu je ticket met €50,- korting!

Gebruik de code: ‘WEBANALISTEN’ bij het bestellen van je ticket en krijg €50,- korting!