Voor de 9e keer op rij in de Emerce 100

Vandaag verschijnt de vijftiende editie van Emerce 100. In deze speciale jaarlijkse uitgave van Emerce beoordelen beslissers uit de online industrie de prestaties van dienstverleners.

Sinds 2012 staat Online Dialogue onafgebroken in de top 10 van de Emerce 100. Dit jaar staan we dus voor de negende keer in de lijst met beste analytics & optimalisatiebureaus van Nederland!

Emerce 100: de beste bedrijven in e-business 2020

In het verleden ging het over zo’n 100 bedrijven, maar inmiddels is de lijst aanmerkelijk gegroeid. Dit jaar onderzocht Emerce 868 bedrijven, 14 procent meer dan vorig jaar. Een van de oorzaken voor die toename is het immer groeiend aantal specialismen en aanbieders in de e-businessmarkt.

Uiteraard zijn we trots op deze vermelding, maar tevreden klanten vinden we nóg belangrijker! Nog geen klant, maar wel interesse om met onze expert je online prestaties te verbeteren? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee!

Meer weten over de Emerce 100? Kijk dan op de website van Emerce.

Desiree van der Horst - conversion manager

Er zijn twee dingen waar Desiree als conversie manager elke dag naar streeft: het creëren van blijdschap & het stimuleren van groei. Er zijn veel manieren om dit te doen, maar het verbinden van mensen is hierin de cruciale factor. Meedenken, goed luisteren, het voorzien van de juiste tools en sparren over diverse strategieën zijn daily business. Buiten kantoor loopt ze graag een rondje hard in haar mooie stad Breda, is ze gek op haar thuis-jungle (inclusief huistijger) en draait ze graag 60’s/70’s plaatjes op de platenspeler.