Lotte Cornelissen: De jury van Data & Insight Awards 2024

  • Bericht auteur:
  • Leestijd:4 minuten gelezen

Lotte Cornelissen, onze Product Director & Senior Consultant, zal dit jaar deelnemen aan het jurypanel van de Data & Insight Awards 2024. De uitreiking vindt plaats op 27 juni 2024, en we zijn ontzettend enthousiast om je hier meer over te vertellen.

Lotte

Een kijkje in de Data & Insight Awards 2024 

De Data & Insight Awards 2024 zijn dé vakprijzen voor inspirerende en toonaangevende Data & Insights Professionals, Bureaus en Companies die een significant verschil maken in ons vakgebied. Deze prijzen bieden een podium waarop zowel organisaties als individuen worden erkend voor hun innovatieve toepassingen van data-analyse, inzichten en strategieën om bedrijfsdoelstellingen te bereiken, problemen op te lossen en waarde te genereren.

Er zijn dit jaar maar liefst 7 categorieën waarin awards worden uitgerekend, waaronder: 

  • Data & Insights Bureau van het jaar
  • Data & Insights Company van het jaar
  • Insights Professional van het jaar – Bureauzijde
  • Insights Professional van het jaar – Bedrijfszijde
  • Young Talent van het jaar
  • Data Professional van het jaar
  • Insights Scientist van het jaar

Jouw stem doet ertoe! Vanaf nu heb je de mogelijkheid om aanbevelingen in te dienen voor de Data & Insight Awards 2024 tot en met 16 februari. Dit is de uitgelezen kans om de mensen te erkennen die op buitengewone wijze hebben bijgedragen aan de wereld van data en inzichten. Dus wacht niet langer en stuur jouw aanbeveling in voordat het te laat is!

Data & Insight Awards 2024

Onze Data Professionals of the Year

Binnen ons team hebben wij ook al wat prijzen in ontvangst mogen nemen. Zo werd onze voormalige collega Anouk Erens in 2022 bekroond tot Data Professional of the Year. Hier zijn we nog steeds trots op. Het afgelopen jaar was het de beurt aan onze oud-collega Naomi Smulders. Zij werd in 2023 uitgeroepen tot Data Professional of the Year vanwege haar werk aan process mining. Wij zijn tot op de dag van vandaag nog steeds blij om met Anouk en Naomi samen te hebben gewerkt en om geleerd te hebben van deze fantastische collega’s. 

… Even tussendoor: we sturen elke drie weken een nieuwsbrief met daarin de laatste blogs, teamupdates en natuurlijk nieuws over het aanbod in onze academy. Klik hier om je in te schrijven.

Jurypanel 2024 

Dit jaar zit onze Lotte Cornelissen in het jurypanel van de Data & Insight Awards 2024. De winnaars worden geselecteerd door een panel van deskundige juryleden, die de inzendingen beoordelen op criteria zoals innovatie, impact, schaalbaarheid en effectiviteit. Lotte’s expertise, toewijding en inzicht zullen haar helpen bij het beoordelen van de vele inzendingen die dit jaar worden verwacht. 

Wij kijken uit naar de inspirerende prestaties en innovaties die tijdens de Data & Insight Awards 2024 worden uitgereikt.

Misschien vind je dit ook interessant: