Terugblik op CH2019, incl. management summary

Voor het 6e jaar op rij organiseerde Online Dialogue op 22, 23 en 24 november 2019 het welbekende Conversion Hotel op het prachtige eiland Texel. Hét evenement waar iedereen in de optimalisatiewereld maanden naar uitkijkt. Een weekend vol goede presentaties, waardevolle inzichten en geweldige mensen.

CH2019: The Conference formerly known as…

CH2019 is een event over online optimalisatie voor gepassioneerde digital optimizers die hun kennis en ervaring delen op het gebied van CRO, UX, Marketing, Data en Design. Met bezoekers uit 17 verschillende landen waaronder de Groot- Brittanië, Italië, Amerika en zelfs India. Een weekend dat voor iedereen, nieuw of veteraan, elk jaar weer anders is. Altijd een twist, een verrassing, nieuw thema en natuurlijk de verbeteringen die wij elk jaar weer doorvoeren dankzij alle feedback. Want… Always be optimizing!

Ook dit jaar pakten we het weer anders aan. We hebben geluisterd en geleerd van de feedback van onze bezoekers. Daarom weer meer aandacht voor de inhoud, kwaliteit boven kwantiteit, een nieuwe opzet qua programma en zelfs een nieuw logo. Vandaar: The Conference formerly known as Conversion Hotel.

management summary ch2019

CH2019 management summary

En omdat we die goede content en inspiratie van CH2019 niet verloren willen laten gaan, hebben we iets gemaakt dat je met IEDEREEN binnen je bedrijf kunt delen: een mooi gepresenteerde, korte en duidelijke management summary van alle keynote presentatie, inclusief de pitch winnaar.

BEKIJK DE MANAGEMENT SUMMARY

management summary ch2019

Terugblik CH2019

Als optimalisatie op voorgaande jaren waren onder andere het aantal keynotes, de pauzes, de break-out sessies en de selectie van sprekers en onderwerpen aangepast. Zelfs de naam en het visuele design van het congres werd veranderd voor deze 6e editie. Zo waren er dit jaar maar liefst 70 break-out sessies verdeeld over tien zalen.

Het thema was ‘deep-dive’ en dit was zowel in de aankleding als in het programma terug te vinden. Het waren drie prachtige en leerzame dagen waar we samen geluisterd, gedeeld, gedanst en geëxperimenteerd hebben!

Slides, live notes en korte videos van de presentaties:

CH2020: 20, 21 & 22 november 2020

Als je bij de volgende editie wil zijn, zet dan 20, 21 & 22 november 2020 vast in je agenda! En schrijf je in voor de CH2020-ticket-release-email-notification-list 🙂

Meer over CH2019?

Ga naar www.conversionhotel.com om de slides, foto’s, korte video’s en live notes van 2019 te bekijken.

management summary ch2019

Desiree van der Horst - conversion manager

Er zijn twee dingen waar Desiree als conversie manager elke dag naar streeft: het creëren van blijdschap & het stimuleren van groei. Er zijn veel manieren om dit te doen, maar het verbinden van mensen is hierin de cruciale factor. Meedenken, goed luisteren, het voorzien van de juiste tools en sparren over diverse strategieën zijn daily business. Buiten kantoor loopt ze graag een rondje hard in haar mooie stad Breda, is ze gek op haar thuis-jungle (inclusief huistijger) en draait ze graag 60’s/70’s plaatjes op de platenspeler.