Meetup voor UX-ers, actief binnen CRO

UX meetup op 16 september 2021

Vorig jaar organiseerden onze UX experts een meetup over UX Fabels en valkuilen. We kozen er toen voor om zoveel mogelijk van onze kennis rondom dit onderwerp te delen. Dit jaar doen we het helemaal anders! We hopen nu dat UX designers in het conversie optimalisatie werkveld zoveel mogelijk over hun functie met ons en een andere UX designer voor CRO willen delen. Het aantal mensen met deze functie is binnen Nederland vrij klein en het lijkt ons leuk om deze UX-ers bij elkaar te brengen om hun kennis en ervaringen te delen. Met als doel van elkaar te leren en UX en CRO verder te ontwikkelen. Wil je meedoen?

Bier en pizza

We houden het graag informeel en gezellig: kennis en ervaring delen onder het genot van bier en pizza! We hebben onze meetup gepland voor donderdag 16 september en we hopen dan weer fysieke bij elkaar te mogen komen (mits de coronamaatregelen dat toelaten uiteraard).

Ben jij erbij?

Heb jij passie voor UX binnen CRO? Vind je het leuk om daarover te praten met andere UX uit dit vakgebied? Dan nodigen we je van harte uit om op 16 september deel te nemen aan onze Online Dialogue UX-meetup.

Zin in een inspirerende, leerzame en leuke middag met andere UX’ers? Of heb je zelf ontwerpen, experimenten of processen die gewoon te gek zijn en relevant is voor het UX werkveld? Kom en inspireer ons en anderen. We beginnen om 16:00 op het kantoor van Online Dialogue, wij zorgen voor bier en pizza 🙂

Aanmelden kan door een mail te sturen aan Thomas Daamen en aan te geven waarom jij vindt dat je erbij moet zijn.

Thomas Daamen - user experience expert

Bij Online Dialogue helpen we opdrachtgevers betere en betrouwbaardere beslissingen te nemen. Om dit te bereiken maken we gebruik van data en psychologie in combinatie met bedrijfsadvies en verandermanagement. Dagelijks is Thomas bezig met het verhogen van de gebruikerservaring voor onze opdrachtgevers in zijn functie als User Experience Expert.