Naomi Smulders bij Measureminds Event over Process Mining

  • Bericht auteur:
  • Leestijd:5 minuten gelezen
Op 7 september 2023 spreekt onze award winning data-scientist Naomi Smulders op het (online) Measureminds GA4ward MK4 Event. Het onderwerp van dit jaar: Supercharge Your Analytics! Hier zal Naomi meer vertellen over Process Mining en zal zij in gesprek gaan met de deelnemers om meer inzichten te delen om zo ervoor te zorgen dat proces mining volledig begrepen wordt. Wil je meer weten over de kansen die GA4 kan bieden in de toekomst en hoe je dit kan toepassen in jouw bedrijf? Verzeker dan je plek en meld je aan!

Over GA4ward MK4

Measureminds organiseert voor de 4e keer op rij de GA4ward waarbij verschillende ervaren sprekers uit de analyse-industrie komen praten. Dit keer komen: GA4 MK4 Line-up Gif

Wat is Proces Mining?

Process Mining maakt de reis die de klant aflegt op je website visueel en zoekt vervolgens het meest gebruikte pad. Met gebruik van een web analytics tool en ‘raw data’ analyseert Process Mining het pad van wel duizenden bezoekers. Onze data-scientist Naomi Smulders noemt het ook wel ‘het ontrafelen van spaghetti’. Zij analyseert dagelijks deze verschillende paden en maakt deze meetbaar voor haar collega’s en opdrachtgevers. Naomi is ook regelmatig te gast bij verschillende events. Zo was ze te gast bij een podcast van Women in Analytics en stond ze op het podium bij Marketing Insights Events. Daarnaast heeft Naomi op 29 juni 2023 de Data Professional van het Jaar’ award gewonnen! GA4ward MK4 Naomi Smulders

Aanmelden voor het event

Wil je meer weten over het GA4ward MK4 Event of lijkt het je leuk om o.a Naomi Smulders te zien spreken? Vergeet je dan niet in te schrijven! Daarnaast bieden wij ook verschillende trainingen aan waar Naomi Smulders les zal geven:
  • GA4 training: voor zowel beginnend als gevorderd niveau
  • GA4 + Bigquery: voor analisten, marketeers, product owners en CRO-specialisten

… Even tussendoor: we sturen elke drie weken een nieuwsbrief met daarin de laatste blogs, teamupdates en natuurlijk nieuws over het aanbod in onze academy. Klik hier om je in te schrijven.