Online Dialogue lanceert de CRO Toolkit (Beta versie)

Vorige week donderdag hebben we tijdens onze Dialogue Donderdag (DiDo) een nieuwe CRO toolkit voor de CRO community gelanceerd.

De toolkit bevat op dit moment 3 verschillende CRO tools: 

  1. Frequentistische A/B test calculator
  2. Bayesiaanse A/B test calculator
  3. Automatic Sample Size Calculator -> ‘s werelds eerste automatische Power calculator voor Google Analytics!

Beta testprogramma is gestart!

Met de lancering is ook het testprogramma van de CRO toolkit gestart. Iedereen kan tot en met 7 juli bovenstaande tools van de CRO toolkit uitproberen. Het doel is om in deze periode zoveel mogelijk feedback te verzamelen en mogelijke bugs op te sporen.

De Automatic Sample Size calculator is de enige tool die na de testperiode (voorlopig) alleen voor klanten van Online Dialogue beschikbaar blijft*. 

We zullen de komende maanden blijven werken om meer (gratis) tools aan de CRO toolkit toe te voegen. Heb je zelf een goed idee voor een nieuwe tool? Alle ideeën zijn van harte welkom!

Je feedback is welkom. Doe je mee?

Ga naar https://toolkit.onlinedialogue.nl (maak een gratis account aan) en doe mee.

Feedback kun je delen via het speciale feedbackformulier (beschikbaar via de footer van de homepage van de CRO toolkit).

Veel plezier met de CRO toolkit! En mocht je vragen hebben, neem dan contact op met Reinier Koolmees

* Als je na de proefperiode toegang wilt, neem dan contact op met Reinier Koolmees

 

 

Reinier Koolmees - data insight expert

Dagelijks is Reinier als analist bij Online Dialogue bezig met datagedreven conversie optimalisatie en het vertalen van data naar inzichten. Online Dialogue is al 10 jaar een toonaangevend CRO-bureau, waar mensen, kwaliteit en kennisoverdracht centraal staan. Wij helpen onze opdrachtgevers betere en betrouwbaardere beslissingen te nemen aan de hand van data en psychologie.