Gratis eBook: Scratching the surface of consumer behavior

  • Bericht auteur:
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Op dinsdag 14 juli 2018 organiseerde AB Tasty een gratis webinar met Bart Schutz als hoofdspreker, genaamd “Scratching the surface of consumer behavior”. Gedurende de webinar vertelde Bart Schutz alles over de psychologische basis die ons aankoop- en optimalisatiegedrag sturen en beïnvloeden, en de beruchte ‘illusie van controle’ onthullen.

Benieuwd naar de rest van Bart’s verhaal? Download het eBook!

Hoe ons onbewuste conversies motiveert

Achter elke consument, marketeer of CRO-expert zit een brein. En in onze hersenen vinden veel meer processen plaats dan we ons bewust zijn. Psychologisch onderzoek heeft aangetoond dat onbewuste processen meer invloed hebben op onze besluitvorming dan ooit tevoren. Dit heeft enorme gevolgen voor de optimalisatie van conversiepercentages.

Download het eBook van Bart Schutz

Op basis van de kennis en inzichten die tijdens de webinar gedeeld zijn, is er een ebook geschreven over het gebruik van psychologische principes om jouw online conversies te vergroten.

Consumer behaviorDownload het eBook en lees alles over:

  • Wat is the dual-processing brain, ook bekend als Systeem 1 en Systeem 2?
  • Zie hoe conversie optimalisatie specialisten deze kennis toepassen in concrete use-cases om online conversies te vergroten
  • Ontdek hoe het onbewuste veel van onze acties en beslissingen bepaalt en kan worden ingezet om het gedrag van consumenten te beïnvloeden.