Analytics onder­steuning

Heb je vraagtekens bij de betrouwbaarheid van je data? Is jouw analytics pakket wel goed ingericht, of ontbreken er metingen? Met onze analytics ondersteuning controleren wij of jouw data goed binnenkomt en betrouwbaar is. Door van tevoren te weten of jouw analytics op de juiste manier is ingesteld, kunnen mogelijke problemen vroegtijdig gesignaleerd en verholpen worden. Samen met de impact analyse, vormt de analytics ondersteuning de basis voor datagedreven A/B-testen

analytics ondersteuning

Wil je meer weten over deze dienst?

Neem contact op met Pim.

Pim Molenaar

Telefoon: 030 227 2448

Stuur een email

Waarom analytics ondersteuning?

Analytics ondersteuning is voor ons de eerste stap van A/B-testprojecten. Op deze manier kunnen we van tevoren controleren of de data betrouwbaar is, om zo zonder problemen een project op te starten. Problemen die we veel tegenkomen hebben betrekking op te veel unieke pagina’s, sources die niet goed getagd zijn, bots die niet uitgesloten worden of te hoge bouncepercentages. Ook backend systemen en de instellingen van extra metingen worden gecontroleerd. Door mogelijke issues voorafgaand aan het CRO-proces inzichtelijk te maken, kunnen deze vroegtijdig verholpen worden. Hierdoor wordt de kwaliteit van voor- en na-analyses gecontroleerd en verbeterd.

Waarom analytics ondersteuning door Online Dialogue?

Wij zijn thought leader op het gebied van data. De basis van goede website optimalisatie is betrouwbare data. We focussen ons al meer dan tien jaar op kwantitatieve metingen van online kanalen. Onze analisten kennen alle in’s en out’s van de verschillende analytics pakketten. Van simpele analyses van A/B-testen tot ingewikkelde automatiseringen: onze analisten weten er raad mee! 
 
user experience

Zij gingen je voor:

analytics ondersteuning
analytics ondersteuning
CRO-ondersteuning

Klaar om te werken aan je online groei?

Neem contact met ons op! Dan kijken we samen hoe we jou het beste kunnen helpen.