Expert review

Wil je je website gaan optimaliseren, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Ben je benieuwd waar de belangrijkste knelpunten zitten op het gebied van user experience? Of heb je net een redesign ontworpen en wil je deze door een CRO-expert laten checken? Laat ons jouw website toetsen en ontvang in korte tijd een expert review met onze belangrijkste bevindingen. Hierbij kijken we naar de belangrijkste data van je website en loopt een user experience expert aan de hand hiervan door jouw website heen. Zo kunnen we in een relatief korte tijd een overzicht met belangrijkste optimalisatie richtingen delen. Het ideale startpunt voor jouw conversie optimalisatie traject. 

expert review

Wil je meer weten over deze dienst?

Neem contact op met Pim

Pim Molenaar

Telefoon: 030 2272 448

Stuur een email

Wat is een expert review?

Bij een expert review, kijken we vanuit onze expertise naar je website, pagina of redesign. Van tevoren wordt, indien mogelijk, een data analyse gedaan waarin de belangrijkste funnels naar voren komen. Met deze data kijken we vervolgens naar verschillende elementen van de customer journey: wat zien we gebeuren in de funnel? Werken alle functionaliteiten van de pagina? Hoe spelen interacties zich af? Is de content juist gekozen? Door deze elementen in het algemeen of specifiek per pagina te bekijken, krijgen wij in korte tijd een beeld van de website. De belangrijkste bevindingen worden samengevoegd in een praktisch en direct toepasbare analyse. Daarna kun je weer nieuwe stappen zetten om te optimaliseren!
 

Waarom een expert review door Online Dialogue?

Bij Online Dialogue zijn we iedere dag bezig met data en psychologie gedreven conversie optimalisatie op een breed scala aan websites. Met behulp van A/B-testen valideren we onze bevindingen en leren we over het online gedrag van gebruikers. Hoewel we het belang blijven benadrukken van datagedreven werken, kunnen we met een expert review veel betekenen voor je CRO-proces. Als experts kunnen we een bijdrage leveren aan de start van het proces, bij lagere bezoekersaantallen of aan een redesign traject. Wat voor knelpunten zien we nu in de data en de gebruikservaring van jouw website? En wat hebben we bij eerdere klanten geleerd wat ook voor jouw website van toepassing kan zijn? Onze experts weten het en helpen je graag op weg! 
 
 
expert review

Zij gingen je voor:

expert review
expert review
expert review

Klaar om te werken aan je online groei?

Neem contact met ons op! Dan kijken we samen hoe we jou het beste kunnen helpen.