Impact analyse

Mooi, je gaat A/B-testen! Maar op welke pagina’s kun je het meeste effect behalen? En hoelang moeten jouw A/B-testen eigenlijk draaien? Voorafgaand aan een A/B-testprogramma is het doen van een impact analyse onmisbaar. Je wilt dat de juiste ideeën op de juiste plek worden onderzocht. De impact analyse bepaalt waar dit is, welk effect je moet behalen, hoelang je A/B-test moet lopen en of je je gehele testpotentie benut. Met deze impact analyse kun je direct aan de slag met jouw CRO-programma en deze zodanig inrichten dat je er het meeste uit kunt halen. Samen met analytics ondersteuning vormt de impact analyse de basis voor datagedreven A/B-testen.

impact analyse

Wil je meer weten over deze dienst?

Neem contact op met Ronald Peters

conversie optimalisatie

Ronald Peters

Telefoon: 030 2272 442

Stuur een email

Wat is een impact analyse?

De impactanalyse is een analyse die je test potentie inzichtelijk maakt over het gehele jaar. De berekening geeft je veel informatie over de manier waarop je website is ingericht, hoe je bezoekers de website gebruiken en dus hoe je het beste je testen kunt organiseren. De analyse geeft je antwoord op de volgende vragen:
  • Welke pagina zorgt voor de hoogste impact?
  • Welk effect moet per pagina behaald worden?
  • Welke testen krijgen voorrang?
  • Haal ik alles uit mijn testen?
  • Hoelang moeten mijn testen live staan?
Door vooraf antwoord op deze vragen te hebben, kun je een hoop fouten voorkomen die anders voor problemen kunnen zorgen bij het behalen van je businesscase of het verbeteren van je CRO-programma in het algemeen.

Waarom een impact analyse door Online Dialogue?

Wij zijn thought leader op het gebied van data. We focussen ons al meer dan tien jaar op kwantitatieve metingen van online kanalen. De impact analyse is voor ons dé methode voorafgaand aan A/B-test programma’s. We hebben hiermee veel ervaring en de juiste statistische kennis. Dankzij deze kennis kunnen wij binnen ‘no-time’ beginnen met een datagedreven en volwassen CRO-programma, of jou met onze analyse direct op weg helpen!
 
impact analyse

Zij gingen je voor:

CRO-ondersteuning
impact analyse
impact analyse
impact analyse

Klaar om te werken aan je online groei?

Neem contact met ons op! Dan kijken we samen hoe we jou het beste kunnen helpen.