18 april 14:30 – Dialogue Donderdag Debrief – Big Data

Bij deze ben je uitgenodigd om deel te nemen aan de Dialogue Donderdag Debrief sessie die we 18 april 2013 houden in Utrecht. Ditmaal over Big Data. Lees verder over de inhoud en hoe je je kunt inschrijven voor dit gratis event.

Dialogue Dondedag Debrief

Dialogue Donderdag

Je kent waarschijnlijk de Dialogue Donderdag. 4 tot 5 maal per jaar organiseren wij al 3 jaar dit succesvolle kennisevent voor opdrachtgevers (ongeacht of je klant bij ons bent of niet). In het verleden mochten leveranciers, bureaumedewerkers en freelancers hier ook bij aanschuiven, maar sinds vorig jaar zomer is dat meer zo. We hebben een maximum van 60 plaatsen voor de Dialogue Donderdag en willen ook niet uitbreiden om de kwaliteit en gesprekken op deze dag op een hoog niveau te houden. Daarnaast voelen opdrachtgevers zich toch iets vrijer tijdens de workshops als er geen mensen zijn die hen willen verleiden tot een aankoop 🙂

Dialogue Donderdag Debrief

Om wel contact te houden met vakspecialisten aan de uitvoerende kant van de data driven ebusiness wereld starten we dit nieuwe evenement: de Dialogue Donderdag debrief. Hierbij delen we de learnings van de Dialogue Donderdag en zijn er aanvullende sessies die relevant zijn voor het thema. Online marketeers, interactie ontwerpers, webredacteuren, webanalisten, front-end developers: iedereen die werkt aan het verbeteren van de online dialoog is van harte welkom op donderdag 18 april in Utrecht.

Aantal plaatsen & programma

Het aantal vrije plaatsen voor deze debrief is beperkt: maximaal 20. Op deze manier waarborgen we een intieme sfeer met veel interactie. Het thema op 18 april is Big Data en het programma is als volgt:

  • 14.30 – 15.00 uur: Terugblik Dialogue Donderdag van 4 april – wat waren de learnings – Ton Wesseling
  • 15.00 – 15.30 uur: Liander praktijkcase – Tweets en weer inzichten – Maurice Beerthuyzen
  • 15.30 – 17.00 uur: Deep dive in Adobe Experience Management (CQ) en Analytics premium (Adobe Insight) – Rob in der Maur (Adobe specialist)
  • 17.00 – 18.00 uur: Tijd om nader kennis te maken en kennis te delen

Locatie & inschrijven

De Dialogue Donderdag Debrief vindt plaats in de hoofdruimte van onze co-werk locatie het ODhouse op de Catharijnesingel 45 te Utrecht (200 meter van Utrecht centraal station).

Wil je er bij zijn? Stuur dan nu een email naar info@onlinedialogue.nl en je ontvangt snel een bevestiging. Op dit moment zijn er nog meer dan 10 plaatsen vrij.

Ton Wesseling - founder

Trainer / consultant / lead voor conversie optimalisatie (CRO), digitale experimenten en A/B-testen. Meer informatie over Ton: TonW.com. Ton is de oprichter van Online Dialogue en nog altijd gepassioneerd CRO promoter via evenementen zoals Conversion Hotel en de Experimentation Culture Awards en platformen zoals ABtestguide en de Optimizers Community.