6 juni 2018: Conversion Elite, Londen

  • Bericht auteur:
  • Leestijd:3 minuten gelezen

Op 6 juni 2018 staat Bart Schutz op het podium tijdens de derde editie van de Conversion Elite-reeks, waar hij de zaal zal opleiden over het consumenten brein (oftewel: je klant).

The psychology & ethics of converting brains into buyers

In ons brein zijn vaak meer processen actief dan we ons bewust van zijn. Tijdens zijn presentatie gaat Bart in op de beruchte “illusion of control” en laat hij je kennismaken met de psychologische basis van wat ons gedrag drijft en beïnvloedt. Vervolgens borduurt hij verder op deze fundamentele theoretische basis en laat hij aan de hand van voorbeelden en tactieken zien hoe jij deze kennis, op een ethische manier, in de praktijk kan toepassen.

Duik in optimalisatie en groei tijdens Conversion Elite

Conversion Elite is een conferentie met de beste sprekers en topprofessionals uit de online optimalisatie wereld. Naast Bart staan onder ander Guido Jansen (Global CRO Lead, Randstad), Anna Dahlstrom (UX Designer and Founder, UX Fika) en Craig Sullivan (Optimiser in Chief, Optimal Visit) op het programma. De Elite sprekers zullen ervoor zorgen dat je niet naar huis gaat zonder praktische takeaways, de nieuwste methodologieën, hulpmiddelen en trucs uit gebieden als:

  • Conversion EliteCXO (Customer eXperience Optimisation)
  • Machine Learning in optimisation
  • Optimisation Growth
  • Persuasion Psychology
  • Analytics – het identificeren van en het voorspellen van toetskansen

Maar het is meer dan dat.. Conversion Elite is een intieme bijeenkomst, met een focus op leren en kennis delen.

Bekijk het volledige programma op: www.conversion-elite.co.uk.

2 elite conferenties, 1 groot event

Op dezelfde dag, op dezelfde locatie vindt in het auditorium naast Conversion Elite ook Search Elite (www.searchelite.co.uk) plaats. Aan het einde van de dag zullen de bezoekers van beide conferenties de krachten bundelen om samen te leren hoe CRO en SEO samen zouden moeten werken.

15% korting op je ticket!

Als sponsor van het event mogen wij 15% korting geven op je ticket! Kies welk event je het meest aanspreekt, vul de onderstaande codes in en koop je kaartje: