Bart & Ton naar Conversion Conference Boston

  • Bericht auteur:
  • Leestijd:2 minuten gelezen

conversion_conference

Chicago

Afgelopen juni stonden Online Dialogue partners Bart Schutz en Ton Wesseling op het podium van Conversion Conference Chicago. In het land waar iedereen op de kleuterschool al sales en marketinglessen lijkt te krijgen presenteerden zij de Online Dialogue visie op rendement optimalisatie. Met succes: de sessie over de FACT & ACT werkmethode en de geheimen achter het Wheel of Persuasion werd als een van de beteren beoordeeld (de slides van deze sessie kun je hier bekijken en downloaden). Gevolg: beide heren zijn teruggevraagd voor een vervolg.

“For me, this was hands down the best presentation”

convcon_boston

Boston

Van 30 september tot en met 2 oktober 2013 vindt de volgende Conversion Conference plaats. Dit maal in Boston. Met onderwerpen uiteenlopend van bedrijfspolitiek tot brain persuasion en veel cases. Er zullen presentaties worden gegeven door bedrijven zoals New York Times, Adobe en Ensighten en je krijgt de inzichten van conversie experts zoals Peep Laja (ConversionXL), Lance Loveday (Closed Loop) en natuurlijk Tim Ash (Sitetuners).

2 sessies

Bart en Ton zullen dit maal beiden een eigen sessie in de hoodfzaal invullen. Bart kan zo dieper ingaan op het Wheel of Persuasion en de technieken en het gebruik ervan toelichten. Ton doorloopt het hele FACT & ACT proces en zal laten zien waarom je met die methode sneller groeit dan de concurrent. De slides van beide presentaties zullen weer worden gedeeld op de Online Dialogue website en in onze nieuwsbrief.

Convcon_Boston_Ton

Convcon_Boston_Bart