Ben jij een “verborgen psycholoog”?

 

Helaas zit deze seminar helemaal vol. Wil op de hoogte blijven van de andere events die wij organiseren? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

 

Ben je (consumenten) psycholoog, maar staat die titel niet op je business kaartje? Je bent bent één van velen…

Kom maandagmiddag 16 oktober 2017 naar Utrecht!

Dan organiseren Online Dialogue en het NIP (vooral ook voor niet-NIP-leden 😉 een event voor alle academisch geschoolde psychologen die werkzaam zijn in de commerciële sector of in de non-profit sector!

Seminar De verborgen psycholoog

Utrecht, 16 oktober, 12:15 – 18:00 uur @ Zaalverhuur 7

Het thema van De verborgen psycholoog ontstond naar aanleiding van de bomvolle track “Internet & Consumer Psychology” die Online Dialogue verzorgde op het “European Congress of Psychology”. Daaruit bleek dat er in het bedrijfsleven veel verborgen psychologen werken, voor hen organiseren we deze middag.

Na dit event heb je:

  1. inspiratie hoe (nog meer) psychologie toe te passen in je werk (en bij te houden);
  2. concrete tips hoe meer waardering te krijgen voor jouw als psycholoog;
  3. een (nog?) groter besef van het ethisch belang van psychologie bij het beïnvloeden van mensen vanuit bedrijven en overheid.

Kom je ook? Meld je dan nu aan!

Aanmelden kan via het aanmeldformulier.

Meer weten? Kijk voor meer informatie, het programma en de sprekers op het seminar van De Verborgen Psycholoog.

Desiree van der Horst - conversion manager

Er zijn twee dingen waar Desiree als conversie manager elke dag naar streeft: het creëren van blijdschap & het stimuleren van groei. Er zijn veel manieren om dit te doen, maar het verbinden van mensen is hierin de cruciale factor. Meedenken, goed luisteren, het voorzien van de juiste tools en sparren over diverse strategieën zijn daily business. Buiten kantoor loopt ze graag een rondje hard in haar mooie stad Breda, is ze gek op haar thuis-jungle (inclusief huistijger) en draait ze graag 60’s/70’s plaatjes op de platenspeler.