DiDo#38: Experimenteren in je persoonlijke leven

  • Bericht auteur:
  • Leestijd:6 minuten gelezen

Op donderdag 17 maart 2022 organiseren wij onze eerste Dialogue Donderdag (DiDo) van het jaar. En dat doen we voor het eerst in lange tijd weer eens bij ons op kantoor in Utrecht (hoera!). 

Van 14.30 tot 17:00 uur delen we samen onze kennis tijdens de 38e editie van dit event. Het thema is: “Experimenteren in je persoonlijke leven”. We sluiten de middag af met een borrel!

Wil je erbij zijn? Inschrijven kan via onderstaande link:

Voor wie?

Zet experimenteren in, in je persoonlijke leven

Als je een echte optimalisatie-mindset hebt, kan je die toepassen op alle gebieden in je leven. Dus niet alleen online, maar ook in je dagelijkse leven. Denk aan het opstarten van een nieuwe routine (vroeg opstaan) of het leren van een nieuwe skill (piano leren spelen). 

Wat is je plan van aanpak als je dit soort experimenten in je eigen leven wilt implementeren? Maak je een stappenplan? En hoe houd je je daaraan? Hoe bepaal je je doelen en hoe houd je die vast? Waar liggen je valkuilen en hoe meet je je vorderingen?  

Daarover hebben we het tijdens deze Dialogue Donderdag.

Experimenteren = integreren + reflecteren!

N.B. De DiDo is bedoeld voor managers, senior uitvoerenden en consultants met een passie voor kennisdeling. We laten alleen deelnemers van klantzijde toe en geen medewerkers van bureaus of ZZP’ers.

De sprekers

Deze editie hebben we een speciale combinatie tussen theorie & praktijk. In het eerste gedeelte neemt Ruben de Boer (conversie manager bij Online Dialogue) je mee in de overeenkomsten en verschillen tussen experimenteren op je website en in je eigen leven.

Vervolgens kan je deze kennis toepassen tijdens de workshop ‘Grip’, gegeven door Michaël Hamelinck (team lead Webanalyse en conversieoptimalisatie bij ANWB).

Ruben de Boer (links) en Michaël Hamelinck begeleiden deze DiDo.

De theorie

Waarom is het zo lastig om ons vast te houden aan onze goede voornemens? Waarom falen zo veel mensen in het stoppen met roken? Waarom is afvallen zo moeilijk?

Maar de belangrijkste vraag is: Hoe ga ik mijn doelen wel behalen?

Ruben, al sinds 2008 bezig met persoonlijke groei en ontwikkeling, zal jullie in een half uur alles vertellen over de overeenkomsten en verschillen tussen CRO en persoonlijke groei. Je zal leren waarom het behalen van doelen zo moeilijk is en hoe jij voortaan wel je doelen gaat bereiken, deels met de kennis die je al hebt. Je krijgt concrete voorbeelden, tips en handvatten om hier direct mee aan de slag te gaan. 

Interactieve workshop

De opgedane theorie kan je direct toepassen in de praktijk tijdens de workshop ‘Grip’. Michael helpt je, middels theorie en leuke oefeningen, meer grip te krijgen op je agenda, tijd en leven.

Na deze workshop ervaar je minder druk en krijg je meer gedaan in dezelfde tijd.

Programma

  • 14.00 – 14.30 uur Zaal open en ontvangst met koffie en thee
  • 14.30 – 14.40 uur Welkom en introductie
  • 14.40 – 15.00 uur ‘Experimenteren in je persoonlijke leven’ door Ruben de Boer – conversie manager bij Online Dialogue
  • 15.00 – 15.30 uur Deel 1: interactieve ‘Grip’ workshop door Michaël Hamelinck – team lead webanalyse en conversie optimalisatie bij ANWB
  • 15.30 – 16.00 uur Pauze
  • 16.00 – 16.30 uur Deel 2: vervolg workshop door Michaël Hamelinck
  • 16.30 – 17.00 uur Presentaties van de resultaten uit de workshop 
  • 17.00 – 18.30 uur Borrel!

Deze 38e DiDo vindt (eindelijk weer eens – hoera!) plaats op ons kantoor in UtrechtDe voertaal op deze DiDo is Nederlands.

Ben je nog nooit eerder bij een Dialogue Donderdag geweest en weet je niet wat je kunt verwachten, bekijk dan onze DiDo-pagina. Daar vind je ook de samenvattingen van eerder events. 

Aanmelden Dialogue Donderdag - 17 maart 2022

Kun je een voorbeeld geven hoe jij experimenteren nu al inzet binnen je eigen leven? Of waarom dat (nog) niet lukt.

*Online Dialogue gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt alleen om je meer informatie over dit evenement te sturen. Vragen? Neem dan contact met ons op via info@onlinedialogue.com.