DiDo#39: Ga voor (CRO) goud! Wat houdt je tegen in je optimalisatie proces?

  • Bericht auteur:
  • Leestijd:5 minuten gelezen

Op donderdag 9 juni organiseren wij weer een nieuwe Dialogue Donderdag (DiDo) bij ons op kantoor in Utrecht. 

De 39e editie van deze DiDo is van 14.30 tot 17:00 uur (+ borrel!) en het thema is: Ga voor (CRO) goud! Wat houdt je tegen in je optimalisatie proces?

De weg naar een cultuur van experimenteren is voor veel bedrijven geen geplaveide route. Onderweg kom je allerlei uitdagingen tegen. Zowel in het proces, als in de interne cultuurverandering, als in de keuze voor de juiste techniek.

Tijdens de DiDo komen deze 3 onderdelen aan bod en leren we van de ervaringen van:

Tim Derksen, CRO specialist bij Zolemba. Hij neemt je mee in het proces naar de Experimentation Elite Award.

Marco Moerman, manager agile delivery bij Vattenfall. Marco vertelt je meer over data vs. gevoel en het effect hiervan op de cultuur van je organisatie.

Reinier Koolmees, data insights expert bij Online Dialogue. Reinier vertelt over onze nieuwe CRO toolkit: een nieuw platform met tools speciaal voor CRO specialisten.

Wil je erbij zijn? Inschrijven kan via onderstaande link:

Voor wie?

De DiDo is bedoeld voor managers, senior uitvoerenden en consultants met een passie voor kennisdeling. We laten alleen deelnemers van klantzijde toe en geen medewerkers van bureaus of ZZP’ers.

Programma

14.30 – 15.00 uur Ontvangst / zaal open
15.00 – 15.10 uur Welkom en introductie
15.10 – 15.35 uur De weg naar CRO goud | Tim Derksen (Zolemba)
15.35 – 16.00 uur Nieuwe tools voor CRO | Reinier Koolmees (Online Dialogue)
16.00 – 16.30 uur Pauze
16.30 – 17.00 uur uur CXO in de organisatie cultuur | Marco Moerman (Vattenfall) 
17.00 – 18:30 uur Borrel

Deze 39e DiDo vindt plaats op ons kantoor in UtrechtDe voertaal is Nederlands.

De sprekers

Eind april werden in Londen de Experimentation Elite Awards uitgereikt. Met een klantcase over het optimalisatieproces won Online Dialogue samen met Zolemba de award voor beste business & industry experimentation campagne. Conversie specialist bij Zolemba, Tim Derksen, vertelt over het proces van het redesign van hun homepage en hoe de gedragsdata hen hielp om een succesvolle nieuwe homepage te implementeren.
De tweede spreker van de middag is Reinier Koolmees, data insights expert bij Online Dialogue. Samen met een team van collega’s ontwikkelde hij een CRO toolkit: een nieuw platform met tools speciaal voor CRO specialisten. Tijdens de DiDo geeft hij een preview van de CRO toolkit en krijg je toegang tot de exclusieve Beta omgeving van het testprogramma.
De laatste spreker van de middag is Marco Moerman, manager agile delivery bij Vattenfall. Zijn presentatie “CXO in de organisatie cultuur” vertelt over het verloop van het proces dat binnen Vattenfall zorgt voor een andere manier van denken ten aanzien van optimaliseren en experimenten. Wat helpt hen om hun cultuur te veranderen en op welke wijze is dit opgezet?

Sprekers op DiDo#39: Tim Derksen, Marco Moerman en Reinier Koolmees (v.l.n.r.)

Ben je nog niet eerder bij een Dialogue Donderdag geweest en weet je niet wat je kunt verwachten, bekijk dan onze DiDo-pagina. Daar vind je ook de samenvattingen van eerdere events. 

Daar wil ik bij zijn! Meld je nu aan:

Helaas: aanmelden is niet meer mogelijk.

Aanmelden Dialogue Donderdag - 9 juni 2022

Kun je een voorbeeld geven van wat je tegenhoudt in je CRO proces? Waar loop je tegenaan?

*Online Dialogue gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt alleen om je meer informatie over dit evenement te sturen. Vragen? Neem dan contact met ons op via info@onlinedialogue.com.