11 april 2019: Emerce Conversion

  • Bericht auteur:
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Emerce Conversion levert in één dag een overzicht van alles rondom optimalisatie van conversie via het digitale kanaal. Met nieuwe inzichten om het resultaat te verbeteren. Experts op conversie deelgebieden en ervaren collega marketing professionals delen op Conversion hun lessons learned en best practices.

Conversie optimalisatie is dagelijkse kost voor je. Maar hoe zorg je dat je in de spot on kennis hebt om je campagne te boosten? En: hoe ga je oogsten? Je hoort het op Emerce Conversion.

Sprekers

Emerce Conversion is een congres met de meest interessante sprekers, experts, cases en panels on stage. Een compleet overzicht van alles rondom optimalisatie van conversie via het digitale kanaal. Ideaal voor iedereen die verkopen uit het online kanaal wil stimuleren!

Op het hoofdpodium zal Bart Schutz een presentatie geven over ‘Validation in every organization’. Hij gaat confronterend, diep en met humor in op welke stappen je op bedrijfs-, technisch en menselijk vlak moet nemen om te groeien naar een volwassen en echt succesvolle ‘culture of experimentation’. Daarnaast geeft ook collega Tom van den Berg een presentatie over ’10 tips om de ROI van je CRO programma te verhogen’.

Bekijk hier het volledige sprekersprogramma.

€100,- korting voor jou als lezer!

Kortom: sessies vol concrete tips en learnings die jou in één dag volledig up-to-date brengen op het gebied van conversie optimalisatie. Meld je vandaag nog aan via deze link en krijg €100,- korting op je ticket (kaartsoort: regular ticket).