21 november: Emerce GAUC 2018

 • Bericht auteur:
 • Leestijd:3 minuten gelezen

Na de negende editie van de Google Analytics User Conference in 2016, wordt de tiende editie op 21 november georganiseerd door Emerce. Emerce GAUC staat voor Google Analytics User Conference en is hét event in Nederland voor iedereen die meer wil weten over de mogelijkheden, toepasbaarheid en laatste ontwikkelingen binnen Google Analytics.

De laatste ontwikkelingen en mogelijkheden van Google Analytics

In één dag word je op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden van het verkrijgen, verwerken en analyseren van data voor het optimaliseren van business beslissingen. Emerce GAUC biedt een veelzijdig programma met inspirerende internationale keynotes. Daarnaast heb je per ronde de keuze tussen drie tracks:

 1. Business – Inzichten over hoe data ingezet kan worden om je bedrijfsresultaat te optimaliseren/ effectieve groei te realiseren
 2. Tech – Alles over het verzamelen en verwerken van gegevens
 3. Analyse – De ins en outs over hoe je met analyses je bedrijfsstrategie kan optimaliseren

Onderwerpen die aan bod komen tijdens Emerce GAUC zijn:

 • Google Marketing Platform
 • Google Analytics 360
 • Google Tag Manager
 • Datavisualisatie
 • Conversie Attributie
 • Machine Learning & Analytics
 • Artificial Intelligence & Analytics
 • Measurement for growth

Wie komen er spreken?

Emerce presenteert een interessante line-up met internationale keynotes van onder andere: Yehoshua Coren (AKA de Analytics Ninja) en Daniel Waisberg (Analytics Advocate bij Google).

Gauc

Voor wie?

Emerce GAUC is voor alle online professionals die gebruik (willen) maken van en volledig up-to-date willen zijn van Google Analytics. Dit zijn (Online) Marketing Managers, Webanalisten, Digital Analisten, Data Scientist, E-commerce managers, Business Analisten en Decision Makers.

Waar?

Emerce GAUC vindt plaats in Pakhuis de Zwijger. Pakhuis de Zwijger is een authentiek koelpakhuis nabij Centraal Station en het centrum van Amsterdam gelegen en beschikt over een ruime infolounge (netwerkruimte) en vier congreszalen.

Doe mee met onze loting en win een gratis toegangsticket!

Als mediapartner mogen wij een korting aanbieden op je toegangsticket. Klik op deze link en koop je ticket voor €195 in plaats van €245 Euro!

Daarnaast mogen we 2 tickets verloten! Wil je kans maken op een gratis toegangskaart voor het Google Analytics User Conference op 21 november 2018?

Deze loting is helaas gesloten

Meedoen kan tot donderdag 1 november 2018, 11:30 uur. De winnaars maken we om 12 uur bekend.