Fusion Marketing Experience Antwerpen: quotes

Crowne Plaza AntwerpenOp 3 mei en 4 mei 2012 werd in Antwerpen de 3e Fusion Marketing Experience gehouden. Dit congres met internationale focus had als thema “Improve customer experiences, ROI and digital marketing in a social world”. Het vakgebied van Online Dialogue dus.

De goede line-up met bekende boekenschrijvers uit ons vakgebied zoals Lee Odden, Bryan Eisenberg en Olivier Blanchard verleidde mij om 2 dagen tijd te investeren in het bezoeken van dit congres.

En dat deed ik niet alleen: Samen met medepartners Barts Schutz en Maurice Beerthuyzen en 7 gewaarde relaties lieten wij ons 2 dagen inspireren met de nieuwste inzichten en de tips hoe we het verschil kunnen maken.

Tijdens het congres heb ik op basis van getwitterde quotes bijgehouden wat de highlights van de presentaties waren. Deze “storify slides” vind je direct onder dit artikel.

Fusion Marketing quotes 3 mei 2012

Fusion Marketing quotes 4 mei 2012

Ton Wesseling - founder

Trainer / consultant / lead voor conversie optimalisatie (CRO), digitale experimenten en A/B-testen. Meer informatie over Ton: TonW.com. Ton is de oprichter van Online Dialogue en nog altijd gepassioneerd CRO promoter via evenementen zoals Conversion Hotel en de Experimentation Culture Awards en platformen zoals ABtestguide en de Optimizers Community.