Guido Jansen organiseert e-commerce congres Meet Magento

  • Bericht auteur:
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Woensdag 29 en donderdag 30 mei a.s. zal in Ede het Meet Magento e-commerce congres plaatsvinden. Dit congres wordt al weer voor de vijfde maal georganiseerd door onze collega en e-commerce specialist Guido Jansen. Het congres gaat specifiek over het bekende Magento platform (misschien wel de Google Analytics van de e-commerce platformen?). Guido zijn specialisme zit in het verleiden van de e-commerce bezoeker om te gaan kopen. Een onderwerp dat ook zeker aan bod zal komen op de congresdagen.

guido meet magento

Magento is een open source e-commerce platform dat in 2008 is gereleased en inmiddels onderdeel is van het eBay concern. Door de open source-insteek en de vele beschikbare uitbreidingen is het in korte tijd uitgegroeid tot het meest geïmplementeerde e-commerce platform ter wereld: momenteel draait maar liefst 26% van de webshops in de Alexa Top 1 miljoen websites op Magento.

Meet Magento trekt dit jaar ruim 400 bezoekers en daarmee is het congres inmiddels uitverkocht. Het zijn niet alleen Nederlandse bezoekers, internationaal is er ook veel aandacht voor het congres. De oprichters van Magento komen overgevlogen uit Los Angeles en er zijn bezoekers van het congres uit o.a. Ierland, Engeland, Wit Rusland, Polen, Oekraïne, Slovenië en zelfs Zuid-Afrika.

Mocht je bij het congres aanwezig zijn en willen praten over het verbeteren van de online dialoog: ook Online Dialogue collega’s Ton Wesseling en Michiel Jansen zijn aanwezig! Na afloop van het congres publiceren wij hier op onze website en in onze nieuwsbrief de belangrijkste learnings.