Meetup: veranderende rol van data & analytics in organisaties

  • Bericht auteur:
  • Leestijd:3 minuten gelezen

Op 15 juni organiseren de data experts van Online Dialogue een meetup. Dan bespreken we de veranderende rol van data & analytics in organisaties. Aan de hand van een aantal stellingen kijken we naar de toekomst van ons vakgebied. Vanuit het perspectief van de analist, maar ook de product owner en conversie manager. Want hoe bereid je als conversie manager of product owner je team voor op de toekomst? Hoe neem je het hele bedrijf mee in een data-gedreven cultuur? En welke skillset zal voor de analist onmisbaar zijn? 

Programma

14.30 – 15.00 uur: Zaal open en ontvangst met koffie en thee

15.00 – 15.10 uur: Welkom en introductie

15.10 – 17:00 uur: Programma met discussies

17.00 – 18.00 uur: Borrel! 

18:00 – 20:00 uur: Pizza’s + meer borrel 

20:00 uur: Experimentation Culture Awards livestream


* Voorafgaand aan de meetup ontvang je nog een mail met praktische informatie.

Bij vragen kun je contact opnemen met George Onderdijk: 030 2272 449 of george@onlinedialogue.nl

Wil je bij deze meetup zijn? Meld je hieronder aan!

Locatie

Je bent van harte welkom op ons kantoor in hartje Utrecht. Dit is op loopafstand van het Centraal Station Utrecht, maar ook met de auto goed te bereiken. Je kunt de auto parkeren in Parkeergarage La Vie (op eigen kosten). Het dagtarief in deze parkeergarage is €40,00. Liever wat goedkoper parkeren? In Parkeergarage Kop van Lombok geldt een dagtarief van maximaal €15,29. Vanaf deze parkeergarage is het ongeveer 10 minuten lopen. 

George Onderdijk

Als analist is George met zijn achtergrond in psychologie en voorliefde voor data en techniek altijd op zoek naar de mens achter de getallen. Deze inzichten bieden dan ook het ideale uitgangspunt voor de optimalisatie van websites. Naast het werk bij Online Dialogue is hij vaak op of naast de dansvloer te vinden want hij houdt van stijldansen. Stil zitten is niet één van zijn beste eigenschappen want hij doet ook nog aan voetbal, maar af en toe lukt het hem toch voor een goede film, serie of documentaire.