Meetup: veranderende rol van data & analytics in organisaties

Op 15 juni organiseren de data experts van Online Dialogue een meetup. Dan bespreken we de veranderende rol van data & analytics in organisaties. Aan de hand van een aantal stellingen kijken we naar de toekomst van ons vakgebied. Vanuit het perspectief van de analist, maar ook de product owner en conversie manager. Want hoe bereid je als conversie manager of product owner je team voor op de toekomst? Hoe neem je het hele bedrijf mee in een data-gedreven cultuur? En welke skillset zal voor de analist onmisbaar zijn? 

Programma

14.30 – 15.00 uur: Zaal open en ontvangst met koffie en thee

15.00 – 15.10 uur: Welkom en introductie

15.10 – 17:00 uur: Programma met discussies

17.00 – 18.00 uur: Borrel! 

18:00 – 20:00 uur: Pizza’s + meer borrel 

20:00 uur: Experimentation Culture Awards livestream


* Voorafgaand aan de meetup ontvang je nog een mail met praktische informatie.

Bij vragen kun je contact opnemen met George Onderdijk: 030 2272 449 of george@onlinedialogue.nl

Wil je bij deze meetup zijn? Meld je hieronder aan!

Locatie

Je bent van harte welkom op ons kantoor in hartje Utrecht. Dit is op loopafstand van het Centraal Station Utrecht, maar ook met de auto goed te bereiken. Je kunt de auto parkeren in Parkeergarage La Vie (op eigen kosten). Het dagtarief in deze parkeergarage is €40,00. Liever wat goedkoper parkeren? In Parkeergarage Kop van Lombok geldt een dagtarief van maximaal €15,29. Vanaf deze parkeergarage is het ongeveer 10 minuten lopen. 

Sanne Maarsingh-Kelder

Als content manager is Sanne de duizendpoot die alle kennis verzamelt en naar buiten brengt. Altijd op jacht naar de beste blogs en vetste artikelen. Je maakt haar blij met een lekkere kop kruidenthee, een goed verhaal en: motorrijden!