Meld je nu aan voor de Dialogue Donderdag #13 Debrief

  • Bericht auteur:
  • Leestijd:2 minuten gelezen

We nodigen je graag uit voor onze Dialogue Donderdag Debrief op 27 juni aanstaande in het #ODHouse. De debrief is een gratis meetup voor freelancers en bureaumedewerkers die werkzaam zijn binnen het online vakgebied (developer, tekstschrijver, ontwerper, analist, marketeer etc.). Voor jullie is er geen plek op de Dialogue Donderdag een week eerder (ons relatie event voor opdrachtgevers). We delen echter graag de kennis met jullie en ontvangen ook weer graag feedback op onze learnings. Daarom de Dialogue Donderdag Debrief!

Let op: er zijn slechts maximaal 25 plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij en meld je aan! (mail info @ onlinedialogue.com)

Het thema bij deze debrief is “rendement optimalisatie“. Een bekend thema, maar we delen veel nieuwe inzichten en daarnaast is natuurlijk gewoon leuk om in de laatste Debrief voor de zomerstop te eindigen met een knallende conversie clinic 🙂

Het programma voor 27 juni is als volgt:

14:30 uur: Deur open / ontvangst
15:00 uur: Opening / welkom – Ton Wesseling
15:10 uur: Learnings Conversion Conference Chicago – Maurice Beerthuyzen
15:30 uur: Update Wheel of Persuasion – Bart Schutz
16:00 uur: Koffie / thee pauze
16:15 uur: Online Dialogue Persuasion Clinic – Hoe pas je persuasion technieken toe op jouw website?
17:00 uur: Einde

Wil je zeker zijn van een plaats? Stuur dan even een mail aan info@onlinedialogue.com en we zorgen ervoor dat je op de gastenlijst staat.

Hopelijk tot 27 juni!