Nieuwe reeks Online Dialogue Donderdagen

Vorig jaar, op de dag van onze 1e verjaardag, zijn we gestart met de Online Dialogue Donderdag. We misten op de evenementen waar we normaal uitgenodigd worden de gelegenheid tot diepgaandere kennisdeling. Altijd veel presentaties, maar weinig ruimte voor doorvragen en discussie. Daarnaast is het zo druk dat je iedereen maar kort spreekt. Tijd om dus zelf de handen uit de mouwen te steken en dat hebben we vorige jaar 5 maal gedaan. 5 middagen met strategie, insights, praktijktips en een goede borrel. Dit alles in een intieme sfeer met maximaal 60 mensen die dagelijks bezig zijn met online.

ondido_borrel

Programma optimalisatie

De keuze was natuurlijk al snel gemaakt om dit nieuwe congresseizoen donderdag 6 tot en met 10 te gaan organiseren. De zomerstop gaf ons de gelegenheid om het programma format te finetunen. Doel is nog meer interactie. Nog meer de kennis in de zaal faciliteren en zorgen dat iedereen van elkaar leert. Donderdag 22 september gaan we dat voor de 1e maal, zoals altijd bij Seats2Meet in Utrecht centrum, in de praktijk brengen:

  • 14.30: welkom
  • 14.35: theorie discussie: hoe zorg ik voor een beter online kennis niveau in de organisatie en hoe houd ik mensen met die kennis binnen de organisatie? Aan de mensen op de gastenlijst hebben we gevraagd wat er speelt in hun organisatie en dit was het meest voorkomende thema. Op dit moment verzamelen we input om de discussie op gang te helpen met als doel van elkaar te leren hoe we dit vraagstuk beter kunnen aanpakken. Als je nog input wilt geven dan kan dit in deze korte enquete van 5 vragen die in 2 minuten in te vullen is.
  • wisselbeker15.10: conversie champions quiz. In plaats van 1 uitgebreide praktijkcase stappen we over naar meerdere conversie optimalisatie praktijkcases die we middels een quiz presenteren. Raad mee wat de winnende variant is en krijg uitleg waarom nu net die andere variant in de praktijk beter bleek te werken. Voor de beste quiz deelnemer hebben wij de “Online Dialogue Donderdag Conversie Champions Wisselbeker naamplaat gravatie eer” + een mooie fles champagne klaar staan.
  • 15.45: koffiepauze
  • 16.00: conversie clinic. Hier veranderen we niets aan, anders dan dat we er meer tijd voor inruimen. Een panel van Online Dialogue experts zal samen met de zaal wederom websites van mensen uit de zaal vanuit een bepaald perspectief ter plekke reviewen. Complimenten en verbeterpunten volgen elkaar snel op en met een tas vol praktijktips kun je weer naar huis.
  • 17.00: borrel, hapjes en napraat tijd. Tot zeker 18.30 zul je je bij ons kunnen blijven vermaken. Eerder vertrekken mag, maar waarom zou je 🙂

Inschrijven

We hebben voor 22 september nog een aantal plaatsen beschikbaar voor nieuwe deelnemers. Schrijf je snel in voor de wachtlijst op onze donderdag pagina. Als we je nu niet uitnodigen doen we dat natuurlijk in november voor Online Dialogue Donderdag nummer 7 wel!

Ton Wesseling - founder

Trainer / consultant / lead voor conversie optimalisatie (CRO), digitale experimenten en A/B-testen. Meer informatie over Ton: TonW.com. Ton is de oprichter van Online Dialogue en nog altijd gepassioneerd CRO promoter via evenementen zoals Conversion Hotel en de Experimentation Culture Awards en platformen zoals ABtestguide en de Optimizers Community.