#ondido 10: Opening Online Dialogue House

  • Bericht auteur:
  • Leestijd:3 minuten gelezen

Op donderdag 31 mei vond in het centrum van Utrecht de officiële opening plaats van het Online Dialogue House, hét kenniscentrum op het gebied van online marketing in Nederland, of in ieder geval Utrecht :-). Dit was natuurlijk ook een perfect moment voor Online Donderdag #10 en zo werd het een feestelijke avond, waar ook nog eens drie nieuwe medewerkers werden voorgesteld.

Even voorstellen

Bij de start stelde Ton Wesseling de drie nieuwe medewerkers voor die Online Dialogue op onze prachtige nieuwe locatie zullen gaan ondersteunen. Allereerst Michiel Jansen, een ervaren strategy consultant die invulling gaat geven aan de rendement optimalisatie-werkzaamheden voor onze klanten. Guy Stratermans is een data driven dialogue expert met veel ervaring in het analyseren van webdata en bezoekersfeedback en deze vertalen naar inzichten. Beide nieuwe consultants gaan vanaf 1 juni aan de slag voor Online Dialogue. Het derde nieuwe teamlid van Online Dialogue is Martijn Müller, die later in juni als community manager ondersteuning zal gaan geven aan de rest van het team en gaat zorgen dat de vele kennis die bij Online Dialogue huist gedeeld gaat worden met de wereld.

Online Dialogue optimalisatie model SAMEN

Ton presenteerde een nieuw optimalisatie model, onder de naam SAMEN. Verbeteren doe je samen met je collega’s en samen met je klanten. Dit met een Startreden, een stuk Analyse, een goed Maakproces, Evaluatie van de verandering en zorgen dat je organisatie in staat is om de learnings NA te vertellen!

 

Wheel of Persuasion en de Conversie Quiz

Bart Schutz introduceerde op 12 april voor het eerst de Wheel of Persuasion op de Emerce Conversion en nam zijn prachtige rad van overtuiging ook mee naar het Online Dialogue House. Na een korte introductie van de Wheel of Persuasion, werd de Conversie Quiz gespeeld. Nadat het publiek via enkele A/B-testen tot 3 deelnemers was teruggebracht, werd er aan het rad gedraaid en kreeg de deelnemer een A/B-test in de betreffende categorie. Uiteindelijk was het nieuweling Martijn Müller die, nipt, als eerste het woord wist te raden. De slides van de presentatie van Bart op Emerce Conversion kun je hier terugkijken.


 

Opening Online Dialogue House

Met tompoezen en een lekkere borrel werd het Online Dialogue House in feestelijke stijl geopend op de Catharijnesingel 45 in Utrecht. Het Online Dialogue House is een open werkplek met ruimte voor klanten, relaties, collega’s, freelancers en andere nieuw-werkende kennisspecialisten in ons online dialoog vakgebied. Wij bieden op basis van een uitnodigingslijst aan alle leden gratis een werkplek, geweldige koffie en thee, een lekkere lunch en een goede WiFi. Wat we daarvoor terugwillen? Leuke, betrokken mensen die openstaan voor kennisuitwisseling. Daarvoor hebben we 20 prachtige werkplekken gemaakt.

Online Dialogue House binnen

Lees meer over het Online Dialogue House.