Online Persuasion in Leipzig en Parijs

  • Bericht auteur:
  • Leestijd:2 minuten gelezen

guido_leipzigNa afronding van het succesvolle E-commerce congres Meet Magento Nederland zijn de belangrijkste sprekers begonnen aan een korte Europese rondreis.
Maandag 3 juni starten de E-commerce dagen in Leipzig, Duitsland en dinsdag 4 juni is het jaarlijkse Bargento congres in Parijs.

Op het congres in Nederland gisteren leerden we, behalve over de productverbeteringen van Magento zelf, vooral over de vele software tools die koppelen aan je E-commerce software (zoals mail campagne beheerders en product presentatie extensies). Daarnaast waren er natuurlijk Google (Shopping) en Ebay (Marktplaats.nl) die graag zien dat jij je volledige productaanbod aanbied op hun platform. Tegen een betaling per klik.

Naast deze sessies was er gisteren 1 sessie die specifiek over conversie optimalisatie ging en 1 sessie over hoe jouw klant keuzes maakt. Beiden waren drukt bezocht. De onderwerpen spraken blijkbaar aan 😉

guido_parijs

Onze collega Guido Jansen heeft het geluk dat hij beide onderwerpen heeft gecombineerd tot een presentatie over online persuasion. Hij presenteert het op 3 juni in Leipzig en op 4 juni in Parijs: “Hoe verleid ik mijn online bezoekers om te kopen, te blijven kopen en te promoten”. Zijn presentatie slides verschijnen volgende week op onze website.