Split Testing in Split (CRO)

  • Bericht auteur:
  • Leestijd:2 minuten gelezen

22 collega’s met 22 puzzelstukjes en 22 koffers stonden afgelopen vrijdagochtend klaar voor vertrek naar de locatie van ons team uitje. Het enige wat bij velen nog ontbrak was de kennis over de bestemming van het weekend. Een veel te goed bewaard geheim door de 6 collega’s die het uitje organiseerden.

Online Dialogue loves CRO

Eenmaal op Schiphol werd er steeds meer duidelijk. En hoe kon het ook anders… De bestemming lag in een land waarvan de afkorting zo ongeveer de meest gebruikte lettercombinatie binnen onze dagelijkse werkzaamheden is: CRO. Kroatië dus!

Split Testing

Ongeveer 4 uur later liepen we met z’n 22e in Split – Kroatië. Helemaal klaar voor wat een enorm gezellig weekend zou worden. Vol leuke activiteiten zoals raften, lekker eten, zon, zee, strand en veel te veel dansjes (en drankjes) op de dansvloer. Kortom, de perfecte bonding experience voor de collega’s van Online Dialogue.

Hieronder een aantal sfeer foto’s om jullie een beeld te geven van het weekend. Inmiddels zijn we weer bijgekomen en kunnen we erg veel vol tegenaan! #CRO

Split testingSplit testingSplit testingSplit testingSplit testing