Annemarie Engelhart, onze Quality Manager

Online Dialogue groeit, dat is fijn, maar geeft ook altijd weer interessante groeistuipen. Bij groei hoort professionalisering van onze processen, om te voorkomen dat onze inhoudelijke kwaliteit te niet wordt gedaan door slechte planning of communicatie.

annemarie_engelhart_contract

Sinds 1 september hebben we een Quality manager! Annemarie Engelhart, met wie wij in het verleden al met veel plezier samenwerkten bij Rabobank, is na een korte tussenstap bij Triodos aangeschoven aan de bureauzijde.

Met haar jarenlange ervaring in de omgang met mensen gaat zij onze klant, prospect en medewerker begeleiding en communicatie naar een hoger niveau tillen. Ook de communicatie met de interimmers die via ons worden geplaatst als online rendement expert of consultant neemt zij, samen met onze office manager Nienke van der Sar, op zich.

Fijn dat je bij ons bent begonnen Annemarie, goed om er weer een Utrechtse bij te hebben tegen al die invloeden hier uit Tilburg en Nijmegen. Met jou is er een belangrijke bouwsteen bij gekomen om verder te groeien in waar wij plezier uit halen: samen met onze opdrachtgevers bouwen aan meer online rendement!

Ton Wesseling - founder

Trainer / consultant / lead voor conversie optimalisatie (CRO), digitale experimenten en A/B-testen. Meer informatie over Ton: TonW.com. Ton is de oprichter van Online Dialogue en nog altijd gepassioneerd CRO promoter via evenementen zoals Conversion Hotel en de Experimentation Culture Awards en platformen zoals ABtestguide en de Optimizers Community.