Dat was gezellig!

Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent tijd voor recepties en borrels. Bij Online Dialogue wilden we het dit jaar eens anders doen. Daarom nodigden we afgelopen vrijdag naast de partners en kinderen van onze collega’s ook hun ouders uit voor een toast op 2016. Het idee werd intern aanvankelijk sceptisch ontvangen maar afgelopen vrijdag waren bijna alle ouders aanwezig in het OD House. En… dat was enorm gezellig!

Na het ontkurken van de bubbels en een toast op het nieuwe jaar, gaven onze specialisten aan de hand van een case, een presentatie over werk. Elke discipline gaf inzage in hun eigen aandeel en de samenwerking met andere disciplines in het inmiddels beroemde FACT – ACT proces. Voor de aanwezigen leuk om hun kinderen / partners zo gepassioneerd te horen vertellen over hun werk. Voor de collega’s een uitdaging om hun expertise in ‘Jip en Janneke taal’ te vertalen.

Nieuwjaarsborrel

Uiteraard werd er ook gegeten. Voor de gelegenheid deden de bureaus in het ODHouse dienst als eettafels. Tijdens de koffie werden alle collega’s nog even persoonlijk op het podium geroepen en door Ton, Bart en Maurice toegesproken en bedankt voor hun inzet het afgelopen jaar. En natuurlijk werd de wens uitgesproken dat we in 2016 nog meer interessante klanten kunnen inspireren in (verder) optimaliseren van hun websites en daarmee te helpen groeien in hun online business.

Desiree van der Horst - conversion manager

Er zijn twee dingen waar Desiree als conversie manager elke dag naar streeft: het creëren van blijdschap & het stimuleren van groei. Er zijn veel manieren om dit te doen, maar het verbinden van mensen is hierin de cruciale factor. Meedenken, goed luisteren, het voorzien van de juiste tools en sparren over diverse strategieën zijn daily business. Buiten kantoor loopt ze graag een rondje hard in haar mooie stad Breda, is ze gek op haar thuis-jungle (inclusief huistijger) en draait ze graag 60’s/70’s plaatjes op de platenspeler.