Guy’s hoogtepunten van 2013

  • Bericht auteur:
  • Leestijd:2 minuten gelezen

2013 ligt al weer achter ons, maar dat betekent niet dat we vergeten zijn wat voor fantastische dingen we het afgelopen jaar allemaal in ons vakgebied hebben mogen doen. Daarom blikken de Online Dialogue collega’s terug op hun hoogtepunten van het afgelopen jaar.

Dit zijn de hoogtepunten van 2013 van optimization expert Guy Stratermans.

Mijn drie hoogtepunten dit jaar:

Samen met gepassioneerde collega’s werken voor topklanten in Nederland. Het vertrouwen krijgen om op basis van data wijzigingen door te voeren aan website, marketingactiviteiten en promotiemateriaal. Het blijven meten, analyseren, optimaliseren en tweaken van websites, e-mails en campagnes.

Persoonlijke hoogtepunten bevatten onder andere de lancering van de McGovern Top Taken tool en diverse (semi) kwalitatieve bezoekersonderzoeken die het onze klanten en onszelf snel duidelijk maken waar de prioriteiten moeten liggen. Het geeft een indicatie over in hoeverre klanten tevreden zijn met de website en online klantenservice. Daarnaast is ook de inzet van Behavioral Targeting een ontwikkeling die het komende jaar zeker nog vervolg zal krijgen.

Het hoogtepunt in december was ongetwijfeld het overtuigend winnen van de Online Dialogue Kart Cup Challenge, waarbij ik tevens de rondetijd van de maand heb genoteerd. Always be optimizing!