Nieuwe partner: Maurice Beerthuyzen

Maurice BeerthuyzenAfgelopen donderdag bestond Online Dialogue 1 jaar en die dag was het dubbel feest. Op 9 september 2010 tekende Maurice Beerthuyzen zijn partnercontract met Online Dialogue. Maurice heeft 10 jaar online ervaring in de Interpolis, Achmea en Rabobank organisaties. Hoewel hij bij vele tientallen internetprojecten betrokken was is hij als strategisch marketeer bekend geworden met de opzet van de webcare activiteiten bij Interpolis. Sinds januari van dit jaar is Maurice zelfstandig consultant (bureau nummer negen) en sinds kort ook hoofdredacteur van online marketing blog bijgespijkerd.nl.

Bij Online Dialogue heeft Maurice de brede rol van senior internet consultant, met een specifieke focus de strategie, het ontwerpen en optimaliseren van de dialoog buiten de eigen online kanalen van de klant (zoals website en email). Zijn ruime ervaring met social media toepassingen binnen Interpolis komen hierbij goed van pas.

Namens ook partner Anouschka Scholten en Bart Schutz wil ik Maurice via deze weg nogmaals van harte welkom heten binnen onze organisatie en hoop dat we samen de projecten die Online Dialogue reeds uitvoerd en nog gaat uitvoeren naar een nog hoger niveau kunnen tillen! Je kunt Maurice emailen op maurice@onlinedialogue.com, bellen op 030 4100 177 of op twitter bereiken via @maurisico.

Maurice Beerthuyzen visitekaartje

Ton Wesseling - founder

Trainer / consultant / lead voor conversie optimalisatie (CRO), digitale experimenten en A/B-testen. Meer informatie over Ton: TonW.com. Ton is de oprichter van Online Dialogue en nog altijd gepassioneerd CRO promoter via evenementen zoals Conversion Hotel en de Experimentation Culture Awards en platformen zoals ABtestguide en de Optimizers Community.