Online Dialogue groeit, welkom Arend en Wilbert!

Online Dialogue is opgebouwd rondom een multidisciplinair team van ervaren zelfstandige vakexperts. Deze partners vertegenwoordigen alle disciplines die nodig zijn om online een goede dialoog met de bezoeker te kunnen voeren. Zo coachen en begeleiden we de online teams bij onze klanten in het pad naar user experience en rendement.

dialoog inzichten

Naast de hoofdlijnen, spiegel en begeleidingsfunctie zijn wij het afgelopen jaar steeds vaker ook uitvoerend bezig geweest met organisatie- en klantonderzoek en -analyse. Zonder onderzoek geen basis voor de juiste aanpak in het ontwerpen van de dialoog en zonder analyse geen goede opvolging voor continue verbetering. Deze fact based aanpak is één van de belangrijke punten waarop wij ons onderscheiden van andere bureaus.

Om de juiste snelheid en capaciteit te kunnen blijven bieden in onze onderzoek-, analyse- en ontwerp input werkzaamheden zijn we gestart met het aannemen van experts in dit vakgebied. Medior tot senior mensen die worden gecoached door de bijpassende vakgerelateerde partners en die daarbij in staat zijn om deze huidige partners te ontlasten en nog verder te verscherpen.

Het goede nieuws is dat ik bekend mag maken dat wij 2 van deze experts hebben gevonden en dat zij per heden voor Online Dialogue werken:

Arend Zwaneveld

Arend Zwaneveld contractArend is afgestudeerd in toegepaste natuurkunde en voormalig Boston Consulting Group consultant. Als geen ander weet hij zijn analytische skills aan consultancy vaardigheden te koppelen. Sinds 3 jaar past hij deze kennis uitvoerend toe bij web analyse en zoekmachine marketing bureaus.

Bij Online Dialogue start Arend als “analytics expert”. Hij zal veel in de cijfers graven en hier goede inzichtelijke rapportages van maken. Vanuit deze basis zal hij dan bij onze klanten de analyse rol invullen en vanuit die positie meewerken in de ontwerp en optimalisatie processen bij deze klanten. Dat Arend daarbij ook een veel verstand heeft van de technische kant van internet maakt hem een geweldige aanvulling op ons team. Arend: welkom!

Wilbert Pot

wilbert contractWilbert leerde ik 4 jaar geleden kennen toen de Nederlandse online wereld zich steeds meer online ging begeven in (micro)blog omgevingen. Hij was, samen met ondergetekende, één van de weinige online (marketing) strategen met een echte voorliefde voor fact based ontwerp. In deze rol was hij destijds net gestart bij internet bureau Rhinofly, na zijn tijd als product marketing manager bij Nedstat (nu Comscore). Sinds die tijd ben ik hem altijd blijven volgen.

Na vele jaren aan de ontwerp en ontwikkel bureaukant start Wilbert nu dan als “insights expert” bij Online Dialogue. Zijn voorliefde voor de inhoud van online ontwerp en optimalisatie projecten gaat hij bij ons oppakken. Deels terug naar waar hij ooit als junior begon 14 jaar geleden: marktonderzoeker (toen bij ING). Wilbert is enerzijds als geen ander in staat om te weten waar hij alle facts moet vinden en anderzijds hoe hij uit heel veel informatie de juiste inzichten haalt. In deze rol zal hij veel Online Dialogue klanten gaan begeleiden naar meer rendement op korte en lange termijn. Wilbert: welkom!

Inspiratie en plezier

1e dag Wilbert en Arend

Hetgeen dat mij het meest is bijgebleven richting de start deze week van Arend en Wilbert is dat zij beiden letterijk zeiden: “Wat geweldig dat wij zometeen dit werk kunnen gaan doen”. Het enthousiasme om te beginnen straalt echt van beide heren af. Het schept ons een groot genoegen dat wij blijkbaar als team niet alleen in staat zijn om onze klanten te inspireren en plezier in hun eigen werk te geven, maar dat we dit ook kunnen creëren voor medewerkers. We wensen Arend en Wilbert dan ook veel inspiratie en plezier en gaan met alle partners zorgen voor een leerzame samenwerking binnen Online Dialogue.

Ton Wesseling - founder

Trainer / consultant / lead voor conversie optimalisatie (CRO), digitale experimenten en A/B-testen. Meer informatie over Ton: TonW.com. Ton is de oprichter van Online Dialogue en nog altijd gepassioneerd CRO promoter via evenementen zoals Conversion Hotel en de Experimentation Culture Awards en platformen zoals ABtestguide en de Optimizers Community.