Online Dialogue verwelkomt 3 nieuwe experts!

  • Bericht auteur:
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Online Dialogue groeit nog steeds. En hoe! Afgelopen twee maanden hebben we maar liefst 3 nieuwe collega’s aangenomen. We zijn zo druk dat we nog niet eens de tijd gehad hebben om ze officieel te verwelkomen. Bij deze: welkom Lotte Cornelissen, Paul Koks en Tom van den Berg!

LotteCornelissenLotte Cornelissen is eind maart gestart als data driven optimization lead. Lotte heeft ruim 9 jaar ervaring in digitale communicatie en optimalisatie. In haar laatste functie bij ABN AMRO heeft zij vooral veel kennis opgedaan hoe de combinatie van techniek en marketingcommunicatie toe te passen.
Naast de werkzaamheden voor Online Dialogue houdt zij zich bezig met vrijwilligerswerk bij de Johan Cruijff foundation en reist zij de wereld over om zoveel mogelijk te zien en ontdekken.

 

Paul KoksOp 1 april is Paul Koks bij ons begonnen Analytics & Optimization Expert. Paul heeft een brede achtergrond in online marketing. In de afgelopen vijf jaar heeft hij zich voornamelijk toegelegd op SEO en Analytics. Hij werkte vele jaren voor zoekmachine marketing bureau BlooSEM waar hij bij een diversiteit aan opdrachtgevers voor meer rendement heeft gezorgd. In zijn laatste rol was hij eindverantwoordelijk voor de divisies SEO en Analytics.
Paul is actief blogger op zijn website OnlineMetrics en hij deelt zijn Analytics en CRO kennis ook op andere gerenommeerde (internationale) blogs. In zijn vrije tijd stap hij graag op zijn fiets.

TomvandenBergPer 1 mei is Tom van den Berg onderdeel geworden van het Online Dialogue team als Analytics & Optimization Expert. Hij deed zijn ervaring op bij T-mobile Nederland en Rituals waar bij werkte als webanalist. Zijn passie ligt bij Online Marketing. De grootste uitdaging voor bedrijven op internet is het op de juiste manier gebruikmaken van de aanwezige data. Zijn slogan: Meten = weten – Optimaliseren = winnen.
Tom is ook actief blogger voor o.a. Marketingfacts.nl en Sport28.nl en is zelf zowel actief als passief sportliefhebber. Hij kijkt graag voetbal en loopt hard.

Wij zijn enorm trots dat we deze 3 toppers aan ons team hebben kunnen toevoegen en wensen hen veel succes en plezier!