Welkom Jules Stuifbergen bij Online Dialogue

Trouwe kijkers van onze “over ons” pagina of volgers van onze twitter feed of flickr fotostream hadden ‘m al gespot: Jules Stuifbergen. Jules is deze maand bij Online Dialogue begonnen als analytic & conversie optimalisatie expert.

Jules_aan_de_slag

Jules bevat de haast onwerkelijke combinatie van jarenlange uitvoerende webanalytics ervaring, universitaire scholing in psychologie en ervaring als technisch nerd (systeembeheer). Dit maakt Jules iemand die in staat is om voor websites:

  1. vanuit data te bepalen waar je zou moeten verbeteren;
  2. vanuit psychologie te vertalen wat er qua communicatie en interactie verbeterd zou moeten worden;
  3. de verbetering middels een AB toetsing ook technisch mogelijk te maken.

Dé combinatie waar op dit moment veel vraag naar is. Per direct mag Jules dan ook al ons werk gaan overnemen 😉 Zonder gekheid, hij gaat natuurlijk samen met collega’s aan de gang waarop hij ook kan terugvallen. Die samenwerking is voor hem een belangrijke meerwaarde geweest om bij ons te starten. Jules was al enige tijd freelancer en zijn zaken gingen goed, binnen Online Dialogue heeft hij echter behalve spiegeling op niveau, ook de mogelijkheid om niet alleen maar te analyseren, maar ook te verbeteren. Precies waar zijn ambitie ligt.

Persoonlijk ken ik Jules al sinds 2007. Samenwerking bij SNS Bank was het eerste contact, maar daarna ook vooral als online fanatiekeling. Twitter was het kanaal waar we elkaar beter leerden kennen, daarna kwamen we elkaar weer tegen bij Rabobank, waar hij als interimmer aan de slag was. Fijn om je er bij te hebben Jules, trots ook dat je voor ons hebt gekozen. We gaan er een mooie tijd van maken!

Ton Wesseling - founder

Trainer / consultant / lead voor conversie optimalisatie (CRO), digitale experimenten en A/B-testen. Meer informatie over Ton: TonW.com. Ton is de oprichter van Online Dialogue en nog altijd gepassioneerd CRO promoter via evenementen zoals Conversion Hotel en de Experimentation Culture Awards en platformen zoals ABtestguide en de Optimizers Community.