Wilbert's hoogtepunten van 2013

  • Bericht auteur:
  • Leestijd:2 minuten gelezen

2013 ligt al weer achter ons, maar dat betekent niet dat we vergeten zijn wat voor fantastische dingen we het afgelopen jaar allemaal in ons vakgebied hebben mogen doen. Daarom blikken de Online Dialogue collega’s terug op hun hoogtepunten van het afgelopen jaar.

Dit zijn de hoogtepunten van 2013 van insights expert Wilbert Pot.

Eind 2012 werd onze zoon geboren. Hoewel dat het hoogtepunt was van dat jaar, heeft hij ook gezorgd voor veel mooie momenten in 2013. Een bijkomend effect is dat ik heel anders naar de wereld om me heen ben gaan kijken.

Door deze verandering van ‘point of view’ heb ik in mijn adviestrajecten met opdrachtgevers meer geduld gekregen in de begeleiding van hun groei naar „digitale volwassenheid”. Ik kan mijn zoon ook niet mee laten lopen aan een marathon, nu hij nog in de luiers zit en niet eens goed kan lopen.

Groei is een gradueel en organisch proces want, gras groeit ook niet sneller als je er harder aan trekt ;-). Stap voor stap en met meer begrip voor het huidige niveau, en dat werpt zeker zijn vruchten af. Dit inzicht heeft mij in 2013 weer een betere consultant gemaakt! #alwaysbeoptimizing

Ik kijk er in 2014 naar uit om nog beter mijn opdrachtgevers te helpen, samen te groeien en te optimaliseren op basis van data-gedreven inzichten.