28 september 2017: de 25ste Dialogue Donderdag!

28 september 2017: Dialogue Donderdag #25!
Back into the future of CRO

Op 28 september organiseren we alweer de 25e editie van de Dialogue Donderdag (DiDo). En om dit te vieren, maken we er iets speciaals van! Net als de vorige edities van de Dialogue Donderdag – voor klanten, bestaande en nieuwe relaties – staat ook dit keer het delen van kennis en thought leadership centraal.

In 2010 organiseerden we de eerste DiDo. Tijdens de 25e editie gaan we terug in de tijd en kijken we naar de (snelle) ontwikkeling van CRO van de afgelopen 7 jaar. Hoe zag onze eerste A/B test case bij Van der Valk eruit? En hoe heeft de markt zich ontwikkeld de afgelopen jaren? Om het nostalgische gevoel helemaal compleet te maken wordt de 25e DiDo georganiseerd in dezelfde zaal waar wij 7 jaar geleden onze eerste A/B test case presenteerde. Maar omdat we maar al te goed weten dat je niet te lang in het verleden moet blijven hangen, zullen we deze dag juist ook kijken naar de toekomst. Waar staat CRO over een paar jaar? Waar praten we over tijdens de 50e Dialogue Donderdag? En welke veranderingen zien we nu al in de markt?

Lees onderaan dit bericht hoe je erbij kan zijn!

Programma

Wie spreken er?

Bart Schutz | Het verleden, heden en de toekomst van Psychologie gedreven CRO
Bart Schutz neemt ons mee terug in de tijd naar zijn eigen presentatie tijdens de allereerste Dialogue Donderdag zeven jaar geleden. Welke rol speelde psychologie op dat moment in CRO? Hoeveel ver heeft de markt zich ontwikkeld sinds dat moment? En hoe praten we over de combinatie van psychologie en data op de 50e DiDo?

Gerard Schomaker | Van de eerste A/B testcase naar het succesvolle CRO programma van Van der Valk
Gerard Schomaker is General Manager Online Dep. Van der Valk Hotels & Restaurants. De allereerste A/B test cases ooit gepresenteerd tijdens de eerste DiDo werd uitgevoerd onder zijn toezicht. Nu zijn we 7 jaar verder en er is veel veranderd. Gerard neemt ons, samen met zijn team, mee in zijn beleving van de afgelopen 7 jaar. Hoe heeft het CRO programma van van der Valk zich ontwikkeld? En hoe zal het zich in de toekomst nog verder ontwikkelen?

Ton Wesseling | Het verleden, heden en de toekomst van tools voor CRO
Ton Wesseling zal de presentatie van Bart Schutz over psychologie aanvullen met een terugblik op de ontwikkeling van tooling over de afgelopen 7 jaar. Welke tools gebruikten we 7 jaar geleden? Welke tools worden nu gebruikt door onze klanten en in de rest van de markt? En waar gaat deze ontwikkeling heen? Welke tools bespreken we op de 50e Dialogue Donderdag?

Raimo van der Klein | Inspiratie voor de toekomst
Raimo van der Klein, oprichter en CEO van Layar, wereldwijd leider in Augmented Reality en Interactive Print. Met zijn huidige bedrijf Teamily ondersteunt Raimo organisaties en teams om beter te kunnen omgaan met verandering en transformaties. Daarnaast is hij AR-expert bij Triple. Triple is gespecialiseerd in Virtual Reality, Artificial Intelligence, Augmented Reality, Product Development en Technology Operations. Raimo zal vertellen over de toekomst van digitaal en hoe organisaties hierop in kunnen (en moeten?) springen. Hoe bieden we onze producten aan over 7 jaar? En hoe communiceren we met onze toekomstige klanten?


Programma Dialogue Donderdag 28 september

14:00 – 14:30 uur Ontvangst / zaal open
14:30 – 15:00 uur Bart Schutz
15:00 – 15:30 uur Gerard Schomaker / Van der Valk + Q&A
15:30 – 15:45 uur Pauze
15:45 – 16:15 uur Ton Wesseling
16:15 – 17:00 uur Raimo van der Klein + Q&A
17:00 – 18:30 uur Borrel

Locatie:
Seats2Meet, Moreelsepark 65, Utrecht, the Netherlands.
De voertaal op deze DiDo is Nederlands.

Schrijf het in je agenda, breng je collega’s op de hoogte en verzet al je afspraken die je ervan weerhouden deze middag samen met ons te vieren.

De 25ste DiDo, daar wil ik bij zijn!

De uitnodigingen voor de DiDo zijn al verstuurd (invite only), maar als je ook erbij wilt zijn (voor klantzijde) dan kun je een plekje reserveren op de wachtlijst door onderstaand formulier in te vullen. Als er nog ruimte is, dan nemen we contact met je op.

Weet je niet goed wat de DiDo is en wat je kunt verwachten? Lees de samenvatting van de 24e Dialogue Donderdag en bekijk het filmpje voor een impressie.

[ninja_forms id=35]

Desiree van der Horst - conversion manager

Er zijn twee dingen waar Desiree als conversie manager elke dag naar streeft: het creëren van blijdschap & het stimuleren van groei. Er zijn veel manieren om dit te doen, maar het verbinden van mensen is hierin de cruciale factor. Meedenken, goed luisteren, het voorzien van de juiste tools en sparren over diverse strategieën zijn daily business. Buiten kantoor loopt ze graag een rondje hard in haar mooie stad Breda, is ze gek op haar thuis-jungle (inclusief huistijger) en draait ze graag 60’s/70’s plaatjes op de platenspeler.