Al meer dan 10 jaar onafgebroken in de Emerce 100

  • Bericht auteur:
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Eind april is traditioneel de periode waarin Emerce de nieuwe editie van de Emerce 100 publiceert. In deze speciale jaarlijkse uitgave beoordelen beslissers uit de online industrie de prestaties van zakelijke dienstverleners.

Sinds 2012 staat Online Dialogue onafgebroken in de top 10 van de Emerce 100. Ook dit jaar staan we weer in de lijst met beste analytics & optimalisatie bureaus van Nederland!

Emerce 100: de beste bedrijven in e-business 2022

In de Emerce 100 lees je hoe beslissers uit de online industrie de prestaties beoordelen van dienstenleveranciers, verdeeld over tientallen categorieën.

Het onderzoek bestrijkt een vijftal gebieden: Bureaus, E-business services, Media & Advertising, Software en Venture. In het verleden ging het over honderd bedrijven, maar inmiddels is de lijst aanmerkelijk gegroeid. Dit jaar onderzocht Emerce 950 bedrijven, verdeeld over 53 categorieën.

Uiteraard zijn we trots op deze vermelding, maar tevreden klanten vinden we nóg belangrijker! Nog geen klant, maar wel interesse om met onze expert je online prestaties te verbeteren? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee!

Meer weten over de Emerce 100? Kijk dan op de website van Emerce.