Bart Schutz voorgedragen voor EFPA-Task Force Psychology and Internet

Foto_Bart_SchutzHet Algemeen Bestuur van het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP) heeft onlangs Bart Schutz voorgedragen voor de nieuwe EFPA Task Force Psychology and Internet. 

Het NIP is actief en betrokken als lid van de Europese koepel van psychologie verenigingen (EFPA) en participeert op verschillende manieren binnen het Europese netwerk om onderling kennis te delen, op Europees niveau de belangen van psychologen te behartigen en netwerken te ondersteunen. Het NIP organiseert dan ook in juli 2017 het 15de EFPA-European Congress of Psychology in Amsterdam. Dit congres organiseert het NIP samen met de Belgische Federatie van Psychologen.

Seminar Internet en Consumentenpsychologie
Eerder al heeft Bart het initiatief genomen om samen met het NIP een seminar te organiseren: het seminar Internet en Consumentenpsychologie. Deze middag wordt georganiseerd op 28 juni in Utrecht.

Desiree van der Horst - conversion manager

Er zijn twee dingen waar Desiree als conversie manager elke dag naar streeft: het creëren van blijdschap & het stimuleren van groei. Er zijn veel manieren om dit te doen, maar het verbinden van mensen is hierin de cruciale factor. Meedenken, goed luisteren, het voorzien van de juiste tools en sparren over diverse strategieën zijn daily business. Buiten kantoor loopt ze graag een rondje hard in haar mooie stad Breda, is ze gek op haar thuis-jungle (inclusief huistijger) en draait ze graag 60’s/70’s plaatjes op de platenspeler.