Dialogue Donderdag met Craig Sullivan (UK) – #DiDo19 – 5 november 2015

Dido Op 5 november 2015 organiseren we voor onze klanten weer een nieuwe, invite only, Dialogue Donderdag (nummer 19), van 15:00 tot 18.00 uur inclusief borrel in Utrecht centrum (het #ODHouse). Deze DiDo hebben wij een buitenlandse keynote spreaker te gast: Craig Sullivan (UK). Met 15 jaar ervaring bij diverse grote merken in de UK is Craig een doorgewinterde “UX champion” die ruimschoots zijn sporen heeft verdiend in usability / user experience, A/B testing en conversie optimalisatie.

Onze vaste bezoekers ontvangen een uitnodiging per email. Ben je nog niet eerder geweest? Schrijf je dan nu in voor onze gast- & wachtlijst of mail naar info@onlinedialogue.com.

Het programma van de Dialogue Donderdag op 5 november:

Programma :
14.30 uur – Zaal open
15.00 uur – Kickoff
15.05 uur – Bart Schutz & Ton Wesseling – Where we started, and where we are now: mapping behavioral insights on customer journeys.
15.45 uur – Craig Sullivan – Surviving the A/B Testing Hype Cycle
16.30 uur – Ask Craig Anything (and Bart & Ton too)
17.00 uur – Borrel en hapjes
18:30 Einde

Inschrijven

naamkaartjesHet event heeft de focus op kwaliteit en niet op kwantiteit. We hebben daarom plaats voor maximaal 50 mensen. Daarnaast belonen wij loyaliteit. Wie eerder aanwezig was, krijgt als eerste de kans om zich aan te melden voor een nieuw seminar. Er worden wel altijd 15 plaatsen gereserveerd voor nieuwe bezoekers. Hiervoor wordt gewerkt met een wachtlijst. Schrijf je hier in voor deze wachtlijst. Voor dit “invite only” evenement verlenen we voorrang aan managers, senior uitvoerenden en consultants met een passie voor kennisdeling.

Desiree van der Horst - conversion manager

Er zijn twee dingen waar Desiree als conversie manager elke dag naar streeft: het creëren van blijdschap & het stimuleren van groei. Er zijn veel manieren om dit te doen, maar het verbinden van mensen is hierin de cruciale factor. Meedenken, goed luisteren, het voorzien van de juiste tools en sparren over diverse strategieën zijn daily business. Buiten kantoor loopt ze graag een rondje hard in haar mooie stad Breda, is ze gek op haar thuis-jungle (inclusief huistijger) en draait ze graag 60’s/70’s plaatjes op de platenspeler.