Online Dialogue scoort ook dit jaar hoog in Emerce 100

  • Bericht auteur:
  • Leestijd:3 minuten gelezen

Emerce 100: de beste bedrijven in e-business 2017

Digitale disruptie en de opkomst van e-commerce zorgen voor een transformatie in het bedrijfsleven en de publieke sector. Organisaties zoeken naar manieren om hun verdienmodellen digitaal en toekomstbestendig te maken. In dit soort gevallen worden consultants ingeschakeld die bedrijven bijstaan  met expertise en ondersteuning.

Alexandra Jankovich en Tom Voskes (SparkOptimus) reageren op Emerce: “Steeds meer bedrijfstakken ontdekken dat ze moeten reageren op exponentiële technologische veranderingen, nieuwe businessmodellen en nieuwe spelers. Disruptie als acuut thema komt steeds hoger op de boardroomagenda. De essentie is dat disruptors je klant beter kunnen bedienen tegen lagere kosten. Als je daarin niet mee kunt gaan, ben je niet duurzaam genoeg en overleef je niet. Wij kunnen helpen om van disruptie groei te maken; daar hebben we verschillende diensten voor. Dat er wat moet gebeuren, is bij de meeste bedrijven wel helder. Maar hoe dat moet, is ze vaak onduidelijk.”

Begin deze maand verscheen alweer de twaalfde editie van Emerce 100, een speciale jaarlijkse uitgave van Emerce. Hierin wordt gepubliceerd hoe beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche in het afgelopen jaar hebben beoordeeld. Ook Consultancy.nl zette de best scorende bureaus op een rijtje:

De beste consultancy bureaus

Via de leden databases van Emerce, Management Team en Computable zijn mensen werkzaam in marketing, ICT enen e-business per email benaderd voor het invullen van een vragenlijst. Om een zo goed mogelijk beeld van de markt te kunnen schetsen, heeft emerce ook dit jaar het imago-onderzoek (uitgevoerd door onderzoeksbureau Motivaction) verrijkt met andere relevante marktdata.

Online Dialogue op de (gedeelde) tweede plaats!

Al een paar jaar is Online Dialogue niet te missen in de lijst en ook dit jaar was het weer raak: een (gedeelde) tweede plaats in de lijst met beste Analytics & Optimalisatie bureaus én consultants. En daar zijn we best trots op! Het totale overzicht is te vinden op emerce.nl.

 

 Emerce 100