Fijne feestdagen en een dialoogvol 2012!

  • Bericht auteur:
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Dank voor je interesse in Online Dialogue in 2011. Met veel plezier werkten we met je samen en/of zagen we je op 1 of meerdere van de 5 Online Dialogue Donderdagen die we dit jaar organiseerden. Of is het alleen bij interesse gebleven? Wie weet komen we elkaar dan in 2012 frequenter tegen. Een nieuw jaar waarin we, net zoals 2011, weer gaan voor kennis, plezier en kwaliteit. Dank daarvoor nu alvast. Ook jij maakt ons werk leuk en we hopen dat we jouw werk ook (weer) leuker mogen maken in 2012.

Mede dankzij onze relaties is het mogelijk dat wij ook dit jaar weer als kerstgeschenk een mooie donatie kunnen geven aan een goed doel. Nadat we vorig jaar stichting Bartimeus konden steunen met het project “Braille en ICT” hebben we dit jaar gekozen voor het “One Laptop per Child” programma. Dit goede doel maakt het mogelijk dat ook kinderen in minder kansrijke omgevingen in een vroeg stadium kunnen kennismaken met en werken op een laptop. Shockproof, dustproof, waterproof en met een batterij die 12 uur meegaat.

One laptop per child

Wij ondersteunen dit initiatief door namens elk Online Dialogue teamlid 2 van deze laptops aan te schaffen. Dankzij het werk dat wij in 2011 uitvoerden voor: ABN AMRO, Alliander, Clockwork, De Lage Landen, DGN Publishers, International Card Services, Fonq.nl, Gemeente Den Haag, Kluwer, Kras reizen, Macintosh Retail Group, MoneYou, Omnicom Media Group, Rabobank Nederland, Renault Nederland, RTL Ventures, Staatsloterij, Squla, TUI, Unive, VGZ en Vliegtickets.nl kunnen we dan ook 16 laptops doneren aan het One Laptop Per Child programma. Namens hen en het Online Dialogue team: bedankt!

Introductie video one laptop per child

Fijne feestdagen en veel kwaliteit, kennis en plezier in een dialoogvol 2012!

Namens Online Dialogue:
Anna, Anouschka, Arend, Bart, Maurice, Nienke, Ton en Wilbert