Het Online Dialogue House

online dialogue houseDonderdag 31 mei 2012 vindt de 10e Online Dialogue Donderdag plaats. Naast deze mooie mijlpaal van onze online dialoog kennismiddag vieren we nog iets anders. De locatie op de 31e is namelijk ons eigen Online Dialogue House op de Catharijnesingel 45 in Utrecht!

Wie al onze sociale media activiteiten heeft bijgehouden de afgelopen weken zal regelmatig foto’s hebben zien voorbijkomen van vloerdelen, geverfde muren, koffiemachines op krachtstroom en allerlei foto’s voor op ons pinterest idea board. We zijn vandaag in de fase aangekomen dat we voor het eerst alle neergedaalde stof en zaagsel gaan opruimen, dus nu durven we ook echt te beweren dat we 31 mei opengaan met onze nieuwe werkplek.

Als jij bij de 10e Online Dialogue Donderdag en meteen ook openingsborrel van ons pand op donderdag 31 mei wilt zijn:
Schrijf je dan snel hier even in.

(event start 14.30, borrel om 17.15)

Waarom het Online Dialogue House?

Online Dialogue is de afgelopen jaren (en nog steeds) aan het groeien naar een ecosysteem van medewerkers en freelancers met kennispartners en kenniscirkels. Als online consultants en medior en senior online medewerkers zitten we nog steeds vaak bij de klant in huis, maar de gezamenlijke momenten vinden steeds vaker plaats. In de zoektocht naar een kwalitatieve werkplek voor een kennis gericht bedrijf zoals de onze kwamen we tot de conclusie dat we dit gewoon zelf moesten gaan regelen.

vinkjes_taartDaar waren we al even mee bezig, zoals sommige insiders op geboortetaarten al lieten merken, maar onze eisen waren hoog. In Utrecht stad, maar dan wel dicht bij station en parkeergarages. Een eigen etage met veel licht en de mogelijkheid om een grote open ruimte te maken, overlegruimtes te hebben en ook nog plek voor een webinar studio. Dat dan natuurlijk wel tegen lage huurkosten :-). Gevonden! Catharijnesingel 45 dus, 250 meter lopen van de stationshal. Na 2 maanden verbouwing (alles er uit en weer alles er in) is het dan bijna zover.

Wat is het Online Dialogue House?

Een open werkplek met ruimte voor klanten, relaties, collega’s, freelancers en andere nieuw-werkende kennisspecialisten in ons online dialoog vakgebied. Wij bieden op basis van een uitnodigingslijst (waarvoor we binnenkort een facebook groep openen) aan alle leden gratis een werkplek, geweldige koffie (als de krachtstroom er is dan…) en thee, een lekkere lunch en een goede WiFi. Wat we daarvoor terugwillen? Leuke, betrokken mensen die openstaan voor kennisuitwisseling. Daarvoor hebben we 20 prachtige werkplekken gemaakt. Nou ja, volgende week dan 🙂

odh_vloer

Stay tuned. #odh

Ton Wesseling - founder

Trainer / consultant / lead voor conversie optimalisatie (CRO), digitale experimenten en A/B-testen. Meer informatie over Ton: TonW.com. Ton is de oprichter van Online Dialogue en nog altijd gepassioneerd CRO promoter via evenementen zoals Conversion Hotel en de Experimentation Culture Awards en platformen zoals ABtestguide en de Optimizers Community.