Nieuwe project strateeg aangenomen bij Online Dialogue

joostDeze week verwelkomen we weer een nieuwe collega bij Online Dialogue. Ter vervanging van Lotte Cornelissen, die binnenkort met zwangerschapsverlof gaat, hebben we Joost Fromberg aangetrokken.

Joost is economisch- en consumenten psycholoog en heeft veel ervaring met online marketing. Hij vindt de invloed van psychologie en het onbewuste op consumentengedrag bijzonder interessant. En dan ben je bij Online Dialogue aan het goede adres.

Privé vult hij zijn tijd met borrelen en sporten. Dus als hij niet in de sportschool of op de tennisbaan is, dan vind je hem waarschijnlijk op een van de Utrechtse terrassen.

In zijn vorige functies deed Joost veel ervaring op in het online marketing vak. Zo was hij onder andere verantwoordelijk voor de online marketing en sales bij Adperium. En ontwierp hij de webshop Dunlop Sports. Ook is Joost een actieve blogger. Iets dat hij graag verder wil ontwikkelen en uitbreiden bij Online Dialogue.

De komende weken zal Lotte hem nog inwerken en tijdens haar afwezigheid zal Joost de projecten leiden van klanten als Zoover, Ziggo en Eurail. We wensen Joost heel veel plezier en succes daarmee!

Desiree van der Horst - conversion manager

Er zijn twee dingen waar Desiree als conversie manager elke dag naar streeft: het creëren van blijdschap & het stimuleren van groei. Er zijn veel manieren om dit te doen, maar het verbinden van mensen is hierin de cruciale factor. Meedenken, goed luisteren, het voorzien van de juiste tools en sparren over diverse strategieën zijn daily business. Buiten kantoor loopt ze graag een rondje hard in haar mooie stad Breda, is ze gek op haar thuis-jungle (inclusief huistijger) en draait ze graag 60’s/70’s plaatjes op de platenspeler.