Online Dialogue in het land

inhetlandHet online marketing congres voorjaarsseizoen gaat weer van start en ons zul je ook op alle congressen waar iets wordt gedaan met online rendement gaan tegenkomen. Het leek mij waardevol om deze lijst met evenementen waar wij een presentatie geven te delen:

Relaties van Online Dialogue kunnen nagenoeg altijd met korting naar deze congressen, bel of email met je vaste contact als je daar gebruik van wilt maken. Staat een congres waar wij wel horen te zijn er nog niet bij: laat het ons weten!

Wij geven ook (op maat gemaakte) presentaties en workshops voor bedrijven. Op lokatie of bij ons intern. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ton Wesseling - founder

Trainer / consultant / lead voor conversie optimalisatie (CRO), digitale experimenten en A/B-testen. Meer informatie over Ton: TonW.com. Ton is de oprichter van Online Dialogue en nog altijd gepassioneerd CRO promoter via evenementen zoals Conversion Hotel en de Experimentation Culture Awards en platformen zoals ABtestguide en de Optimizers Community.